Afișează:


Marți, 16 Martie

Autorul Marius Concita despre cărțile lansate la Editura Integral

EDITURA INTEGRAL
16 Martie >> 10:00 - 10:05
Cărțile semnate de Marius Concita pot fi comandate online de la Editura Integral: https://eintegral.ro/concita-marius

Citește mai mult

Cântecul lebedei mecanice, Petrika Ionesco

EDITURA RAO
16 Martie >> 10:00 - 10:10
O epopee vastă și originală, delirantă, unică, deoarece este prima ficțiune Bio-Thriller. Plină de farmec, vrăjitorie, speranțe și dezamăgiri, care îmbină cruzimea, realismul și fantezia. Prin aventurile umane, pământești și spațiale, ale lui Dan Pau, este analizată minuțios și cu umor o societate decadentă, morbidă, în care pasiunile amoroase și extravaganțele se îmbină cu arta și știința, pe de o parte, și cu acțiunile poliției și ale armatei, pe de alta. Un volum cu o acțiune complexă, cu trăsături proprii atât genului science-fiction, cât și romanului psihologic sau de aventuri. Prezintă întâmplări și personaje fascinante,ieșite de sub pana unui autor cu o personalitate la fel de complexă ca și opera sa. Acest lucru se detașează din felul în care sunt concepute acțiunea și locurile unde aceasta se petrece, precum și personajele, în toate vădindu-se gândirea și viziunea regizorului și scenografului, a realizatorului de spectacole care este autorul.

Citește mai mult

Triplă lansare Alexander Hausvater la Editura Integral

EDITURA INTEGRAL
16 Martie >> 10:00 - 10:02
Lansare de excepție a cărților semnate de regizorul Alexander Hausvater și publicate la Editura Integral: Penumbra, Dor călător și Aici, Radio Eros. Cele 3 romane pot fi comandate online de pe www.eIntegral.ro

Citește mai mult

De vorbă cu nepoata lui Nae Ionescu

EDITURA VREMEA
16 Martie >> 18:00 - 18:28
Prezentare de carte: Nae și Margareta

Citește mai mult

Lansare de carte – Octavia Nedelcu, Istoria literaturii sârbe. Realismul. Ediția a II-a revizuită

EDITURA UNIVERSITĂȚII DIN BUCUREȘTI
16 Martie >> 18:00 - 18:17
Octavia Nedelcu, prof. univ. dr. la Departamentul de filologie rusă și slavă, secția de filologie sârbă, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București: aproape o sută de studii și articole în reviste de specialitate din țară și străinătate; cinci volume de studii consacrate literaturii și culturii sârbe. Alte contribuții: îngrijire de volume; antologii; ghiduri de conversație; dicționare; de asemenea, numeroase lucrări în domeniul culturii polone. Este și o cunoscută traducătoare din limba sârbă, membră a Uniunii Scriitorilor din România. Volumul lansat, pe care îl prezintă însăși autoarea, reflectă o parte din activitatea didactică și științifică a acesteia.

Citește mai mult

Rachel Givney și cartea sa "Jane și magia iubirii"

EDITURA RAO
16 Martie >> 18:00 - 18:15
Povestea amuzantă și plină de savoare a tinerei Jane, care, ajunsă la „venerabila” vârstă de 28 de ani, vrea să-și găsească iubirea adevărată, aflând-o tocmai în secolul XXI, ajunge, de pe pagină... pe peliculă!

Citește mai mult