Afișează:


Miercuri, 3 Martie

Lansarea volumului de versuri ”Eu sunt Lilith”, de Gela Enea

Radio România Oltenia - Craiova
3 Martie >> 12:00 - 13:00
Volumul de poezie ”Eu sunt Lilith” a apărut la editura Neunma , din Cluj-Napoca, având, pe coperta a IV-a, o prezentare a lui Horia Gârbea, Președintele secțiunii Poezie a Uniunii Scriitorilor, care și publică o cronică a volumului in revista ”Luceafărul de dimineață.” În această cronică, Horia Gârbea afirmă: ”Un flux de libertate și de îndrăzneală străbate poemele unei autoare de indiscutabil talent: Gela Enea. Există poeți dintre cei mai cultivați, rafinați în cunoașterea artei lirice pe calea unei instruiri superioare, la care, totuși, calitatea care impresionează cititorul este o înzestrare nativă pentru arta cuvântului.

Citește mai mult

Aurora Cristea - Maor Gruber, roman

EDITURA NAȚIUNEA
3 Martie >> 15:00 - 16:00
Prezentare și lectură din volum, în prezența autoarei. Moderator: Cezar Adonis Mihalache

Citește mai mult

Lansare carte: Lacul, de Bianca Bellova

EDITURA ARAMIS
3 Martie >> 18:00 - 18:45
Lacul este un roman ca un strigăt după ajutor, dramatic și inspirațional. În centrul său - un sat de pescari aflat la capătul lumii, cu un lac ale cărui ape seacă pe zi ce trece. Pentru Nami, personajul principal, povestea este un pelerinaj, o cale de a se descoperi pe sine însuși. Pentru a ajunge la cel mai mare mister, el trebuie să traverseze și să meargă în jurul lacului și, în cele din urmă, să se scufunde până la fundul acestuia. Tensiunea dintre locul unde este plasată acțiunea, atât în timp cât și în spațiu, și realismul dur transformă maturizarea unui băiat într-un mit modern adesea tulburător. Participanți: Bianca Bellová - autoare, Olga Jora - traducătoare, Robin Ujfaluči - Director Centrul Ceh, Cristina Poterășoiu - coordonator proiect european ARRE, Alexandru Peneș - moderator, Mădălina Țurcanu - translator

Citește mai mult

Lansare "Sânge și miere" de Shelby Mahurin

GRUPUL EDITORIAL CORINT
3 Martie >> 18:00 - 19:00
Un interviu-dialog între autoarea Shelby Mahurin și fanii săi din România. Eveniment moderat de Ioana Bâldea Constantinescu și Simona ?tefana Stoica.

Citește mai mult