Afișează:


Joi, 18 Martie

Lansare de carte “Nuanțe”, Autor: Camelia Suciu, Editura Lumen, 2021

EDITURA LUMEN
18 Martie >> 10:00 - 11:00
Invitați: Autoare – Dr. Camelia Suciu Invitat – Roxana Neguț (scriitoare, poetă, jurnalistă) Invitat – Adrian Ciocioman (scriitor) Invitat – Alexandra Huidu (autoarea seriei de romane “Mărturisesc că sunt femeie”) Moderator – Dr. Ana Frunză (editor - Editura Lumen) Editura Lumen și autoarea Camelia Suciu vă invită la o sărbătoare a delicateții poetice, pentru a face cunoștință cu un volum de poezie sensibil, despre rădăcinile sufletului, jertfă, dor, căutări, lacrimi, cuvinte, egoism, povești, săruturi și daruri.

Citește mai mult

Lansare de carte ”De-acum, târziu...”, autor - Adrian Ciocioman

EDITURA LUMEN
18 Martie >> 12:00 - 13:00
Invitați: Adrian Ciocioman (autor); Drd. Ștefan Bârzu (Școala Doctorală de Filosofie a Facultății de Filosofie din cadrul Universității din București); Drd. Andreea Neagu (Școala Doctorală de Filosofie a Facultății de Filosofie din cadrul Universității din București); Directorul Editurii Lumen – Prof. Univ. Dr. Antonio Sandu (Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava). Moderator – Dr. Ana Frunză (editor - Editura Lumen).

Citește mai mult

Prezentarea cărții „Perna cu fluturi”, de Doina Popescu și Daniela Ulieriu.

EDITURA PARALELA 45
18 Martie >> 17:00 - 17:10
Perna cu fluturi e un roman scris de două autoare care au trecut de mult de etapa demonstrațiilor și poate că de aceea cartea se citește dintr-o suflare, într-un ritm asemănător cu cel al romanelor polițiste. Iată că se poate scrie la patru mâini un roman care să nu fie nici jurnal și nici interviu camuflat. Căutări, Prăbușiri și Regăsiri sunt cele trei mari capitole ale romanului, unul mai dens ca celălalt în emoții răscolitoare. Prezintă cartea Nona Rapotan, editor-coordonator Bookhub.ro.

Citește mai mult