Înapoi

Info expozanți

gaudeamus_timisoara_plan

Informații referitoare la calendarul de organizare a Târgului de Carte GAUDEAMUS Radio România din Sibiu, care va avea loc în perioada 12 – 16 a.c. în pavilioane expoziționale mobile amplasate în Piața Mare:

Amenajarea standurilor se poate face în ziua de joi, 11 august, începând cu ora 14.00, pentru expozanții cu standuri în amenajare proprie și 16.00, pentru expozanții cu standuri amenajate standard;

Accesul auto în proximitatea pavilionului este permis doar pentru descărcarea mobilierului și a exponatelor, în spațiile indicate de către organizatori. Accesul se realizează pe la bariera din str. Avram Iancu. Persoană de contact: Mihai Timariu (mihai@gaudeamus.ro 0723 236 476)

Depozitarea mărfurilor și a ambalajelor în spatele standurilor și blocarea accesului la instalațiile electrice sunt strict interzise. 
Deschiderea oficială a ediției va avea loc vineri, 12 august, la ora 12.00.
Programul de vizitare este zilnic în intervalele orare 11.00 – 22.00, de vineri până luni și 11.00 – 20.00 în ziua de marți, 16 august. În ziua alocată amenajării standurilor, răspunderea pentru supravegherea acestora revine expozanților.
Dezafectarea standurilor poate avea loc marți, 16 august, numai după încheierea programului de vizitare. Vă rugăm să predați spațiul ocupat în același stadiu în care l-ați primit, eliberat de toate materialele care vă aparțin.
Așteptăm cu cel mai mare interes materialele pentru promovarea ofertei și a evenimentelor dumneavoastră (grafică/video + un scurt text de prezentare) prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus, cu rugămintea de a preciza și momentul în care doriți să le publicăm. Adresa la care vă invităm să le expediați este cornelia.chifor@radioromania.ro. Termen limită: marți, 9 august.

Evenimentele găzduite în incinta târgului vor avea durata maximă de 45 minute și se vor desfășura conform normelor legale în vigoare. Organizatorul va încerca să respecte coordonatele propuse de expozanți, pentru evenimentele selectate de aceștia pentru transmisiunea pe canalele de comunicare ale târgului, în limita spațiului disponibil. În caz contrar, eventualele modificări și propuneri de reprogramare vor fi anunțate expozanților în termen de maximum 2 zile de la primirea la Secretariatul Târgului a formularului pentru evenimente. Programarea evenimentelor din această categorie va fi realizată în principiu în ordinea expedierii formularelor către Secretariatul Târgului; în situațiile în care vor apărea suprapuneri, vor avea prioritate evenimentele organizate în premieră în cadrul târgului. Eventualele modificări ale evenimentelor propuse trebuie anunțate în scris. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu transmite acele evenimente care nu respectă programul anunțat, în situația în care reprogramarea acestora nu este posibilă. Timpul maxim alocat unui eveniment transmis live este 45 minute.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

Radio România vă propune pentru acest an următoarele târguri:

chestionar intenție de participare expozanți