Înapoi

Gaudeamus Oradea 2023

gaudeamus_oradea_2023

Cea de a noua ediție orădeană a celui mai citit târg de carte, de la cel mai ascultat radio, vă așteaptă de miercuri, 10 mai, în Piața Unirii. Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune și Primăria Municipiului Oradea.

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 10 mai, ora 12:00.

Program de vizitare: zilnic între orele 10.00 și 21.00. Accesul publicului la eveniment este gratuit.

Din oferta ediției:

● 45 de participanți, printre care figurează cele mai prestigioase edituri din România, distribuitori de jocuri educative și muzică;
● mii de titluri, din domenii extrem de variate, printre care, la loc de cinste se vor afla cele mai recente apariții de pe piața editorială națională;
● evenimente, majoritatea lansări, prezentări de carte și întâlniri cu scriitori, urmate de sesiuni de autografe;
● ateliere de artă plastică dedicate copiilor;
● concursuri cu premii în cărți, care se vor desfășura pe pagina Facebook Radio România Gaudeamus.

catalogul participanților
programul evenimentelor
amplasarea standurilor

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în Piața Unirii sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

CALENDARUL TÂRGURILOR GAUDEAMUS 2023