Înapoi

Gaudeamus Cluj-Napoca 2023

gaudeamus_cluj2023

Timp de cinci zile, între 5 și 9 aprilie, Piața Unirii găzduiește ediția cu numărul 22 a Târgului de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca, eveniment organizat de Radio România cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Program de vizitare: zilnic între orele 10.00 și 20.00. Accesul publicului la eveniment este gratuit.

catalogul participanților
programul evenimentelor
amplasarea standurilor

● Deschiderea oficială: miercuri, 5 aprilie, ora 12:00.
● Președintele de onoare al ediției este scriitorul Alex Moldovan.

Gaudeamus Cluj-Napoca aduce și în acest an în Piața Unirii o ofertă generoasă

● Evenimentul va fi găzduit în 14 pavilioane expoziționale, această formulă de amenajare oferind un spațiumai generos de etalare și prezentare a ofertei pentru participanți, și totodată, mai relaxat pentru vizitatori,spațiu care îndeamnă la nenumărate ore petrecute în incinta târgului.
61 de standuri, care reunesc oferta a numeroase edituri, distribuitori de carte românească șistrăină, producători și distribuitori de muzică și jocuri educative se regăsesc în Piața Unirii, acoperindosuprafață record pentru ediția clujeană, de peste 850 mp net.
● standurile virtuale ale participanților se regăsesc pe www.gaudeamus.ro, în varianta online a târgului,astfel încât noutățile editoriale, ofertele speciale și surprizele pregătite de participanți cu acest prilej vor fiaccesibile și iubitorilor de carte care nu vor putea ajunge zilele acestea la ediția Cluj-Napoca a Târgului deCarte Gaudeamus Radio România.
Peste 30 de sesiuni de lansări și prezentare de carte, unele dintre acestea transmise în direct pewww.gaudeamus.ro și pe paginile Facebook Radio România Gaudeamus și Radio Cluj, vor oferi publiculuiprilejul de a se întâlni cu câțiva dintre cei mai îndrăgiți scriitori din întreaga țară.
● Proiectele tradiționale „Invitați de nota 10: Olimpicii României” și etapa zonală a Concursului Național de Lectură „Mircea Nedelciu” vor fi organizate cu sprijinul Lions Club Hope Cluj-Napoca și Restaurant Shanghai, sponsori ai acestei ediții, care vor oferi premiile acordate la această ediție.
● Numeroase concursuri cu premii în cărți oferite de participanți și alte surprize se se vor derulaonline, pe pagina Facebook Radio România Gaudeamus; cu acest prilej, va fi reluat, în premieră după pandemie, concursul „Miss Lectura”, una dintre petele de culoare ale Târgurilor Gaudeamus timp de peste15 ani; premiul oferit câștigătoarei va fi acordat de compania AVON.
Parteneri media: Monitorul de Cluj și Ziua de Cluj.

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în interiorul Teatrului Național "Marin Sorescu" sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

CALENDARUL TÂRGURILOR GAUDEAMUS 2023