Înapoi

Gaudeamus Cluj-Napoca 2023

gaudeamus_cluj2023

Ediția cu numărul 22 a Târgului de Carte GAUDEAMUS Radio România din Cluj-Napoca se va desfășura în perioada 5 - 9 aprilie, în Piața Unirii.

Programul de vizitare al evenimentului: zilnic între orele 10.00 și 20.00. Accesul publicului la eveniment este gratuit.
Înscrierea expozanților la ediția Cluj-Napoca va avea loc în perioada 15 - 24 martie, exclusiv prin e-mail, prin expedierea către Secretariatul GAUDEAMUS, la adresa comercial@gaudeamus.ro a următoarelor documente semnate: contractul cadru (doar dacă NU ați participat la ediția Craiova), actul adițional pentru ediția Cluj-Napoca și anexa Condiții de participare. Solicitările de spațiu fizic vor fi soluționate în limita spațiului disponibil, cu precizarea că, în situația în care suprafața solicitată va fi mai mare decât cea disponibilă, vor avea prioritate companiile care au participat la edițiile 2022 ale Târgurilor de Carte Gaudeamus Radio România.

Documentele necesare înscrierii:

● Tarife și condiții de participare

Taxa de înscriere în Caravana Gaudeamus Radio România: 30 euro + TVA/participant (se aplică o singură dată, la înscrierea la primul eveniment)

Oferta pentru stand fizic:
Stand amenajat standard: 45 euro/mp + TVA
Servicii incluse: structură de stand și mobilier specifice, în funcție de suprafața pentru care optați, stand virtual standard pe website-ul gaudeamus.ro, posibilitatea de a organiza evenimente, fie cu prezență fizică transmise și online, fie exclusiv în formulă online, promovarea prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus.
Suprafață de expunere neamenajată: 30 euro/mp + TVA
Servicii incluse: suprafață de expunere neamenajată, stand virtual pe website-ul gaudeamus.ro, posibilitatea de a organiza evenimente, fie cu prezență fizică transmise și online, fie exclusiv în formula online, promovarea prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus.

- Dotările pentru standurile amenajate standard sunt prevăzute în anexa privind condițiile de participare;
- Cererile de dotări suplimentare pot fi adresate Secretariatului Gaudeamus până cel mai târziu la data de 27 martie, pe baza ofertei firmei care va construi standurile. Plata acestor dotări suplimentare va fi făcută direct către constructor, pe baza documentelor emise de către acesta.
- Toți participanții cu stand fizic beneficiază, prin pachetul de ofertă, și de stand virtual pe website-ul gaudeamus.ro, fără costuri suplimentare.

Oferta pentru stand exclusiv online, pe website-ul gaudeamus.ro:
Stand  personalizat: 50 euro + TVA
Servicii incluse: banner pe homepage gaudeamus.ro, pagină individuală cu  următoarele elemente: logo, text de prezentare, banner promoțional, posibilitatea de a organiza evenimente online, promovarea prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus.
Stand Standard: 25 euro + TVA
Servicii incluse: pagină individuală pe website-ul gaudeamus.ro, cu  următoarele elemente: logo, text de prezentare, banner promoțional, posibilitatea de a organiza evenimente online, promovarea prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus.

*Expozanții care vor organiza evenimente în cadrul târgului (fizic sau online) vor beneficia de promovare suplimentară a acestora prin afiș publicat pe pagina Facebook Radio România Gaudeamus și printr-un banner publicat pe homepage gaudeamus.ro, în limita a un banner/zi/expozant.

catalogul participanților
programul evenimentelor
amplasarea standurilor

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în interiorul Teatrului Național "Marin Sorescu" sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

CALENDARUL TÂRGURILOR GAUDEAMUS 2023 (în curs de actualizare!)

  • Craiova, 1 – 5 martie, Teatrul Național „Marin Sorescu”
  • Cluj–Napoca, 5 – 9 aprilie, Piața Unirii (confirmat)
  • Oradea, 10 – 14 mai, Piața Unirii (confirmat)
  • Brașov, 5 – 9 iulie, Piața Sfatului
  • Râmnicu Vâlcea, 19 - 23 iulie
  • Sibiu. 11 – 15 august, Piața Mare
  • Iași, 13 – 17 septembrie, Bulevardul Ștefan cel Mare
  • Buzău, 20 - 24 septembrie, Centrul Muzeal I.C. Brătianu (confirmat)