Înapoi

Gaudeamus Timișoara 2023

gaudeamus_timisoara_2023

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – ediția Timișoara 2023 1 – 5 noiembrie ● Centrul Regional de Afaceri  Program de vizitare: zilnic, între orele 10:00 și 20:00. Accesul publicului la eveniment este gratuit

Ultima ediție din acest an a Caravanei Gaudeamus se va desfășura între 1 și 5 noiembrie în Capitala Culturală Europeană, Timișoara! Evenimentul va fi găzduit în premieră de Centrul Regional de Afaceri Timișoara și va fi deschis pe 1 noiembrie, ziua în care Radio România, organizatorul evenimentului, împlinește 95 de ani de existență neîntreruptă.
Președintele de onoare al ediției este cunoscutul și îndrăgitul scriitor și jurnalist, Robert Șerban, personalitate reprezentativă pentru peisajul cultural național.
Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 1 noiembrie, începând cu ora 14.03. 

Cel mai citit târg de carte din țară, de la cel mai ascultat radio, a ajuns acum la ediția cu numărul 13 la Timișoara, și 140 în istoria de trei decenii a acestui proiect național, palmares care confirmă statutul de reper al pieței naționale de carte al întregului program, inițiat și derulat de Radio România.

40 de participanți, reprezentând câteva dintre cele mai active domenii din industria cărții și a materialelor educative – edituri, agenții de difuzare de carte românească și străină, producători și distribuitori de jocuri educaționale și muzică, le propun timișorenilor cele mai recente apariții editoriale, best seller-uri și titluri în curs de afirmare, oferte și pachete speciale.
● Cele 12 evenimente programate cu acest prilej - lansări și prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri – vor oferi vizitatorilor târgului prilejul de a se întâlni cu cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți scriitori timișoreni.
● Alături de evenimentele derulate în cadrul târgului și de informații utile vizitatorilor, pagina Facebook Radio România Gaudeamus va găzdui numeroase concursuri cu premii în cărți, oferite de participanții la această ediție.
● Prin intermediul standurilor virtuale, „oglinda” târgului desfășurat în formatul clasic și al evenimentelor transmise live, website-ul gaudeamus.ro va oferi și celor care nu vor fi prezenți în Timișoara în acest interval prilejul de a participa online la ediția 2023.

Organizator: Radio România | Gaudeamus & Radio România Timișoara
Sponsori: Asociația Pro Office, EurostampaTimișoara și Print Expert

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în interiorul pavilionelor sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

CALENDARUL TÂRGURILOR GAUDEAMUS 2023