Înapoi

Gaudeamus Sibiu 2023

gaudeamus_sibiu_2023

Piața Mare va găzdui, între 11 și 15 august, Târgul de Carte Gaudeamus Radio România - Sibiu 2023.
Evenimentul este organizat de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Regional (Cluj, Sibiu și Brașov), cu sprijinul Primăriei Sibiu.
Președintele de onoare al ediției este domnul Radu Vancu, binecunoscut scriitor, publicist - redactor șef al revistei de cultură „Transilvania” din Sibiu, cadru didactic universitar, președinte al PEN România, personalitate extrem de activă în viața culturală națională.
Deschiderea oficială a ediției va avea loc vineri, 11 august, la ora 15:00.

11 pavilioane expoziționale care vor găzdui cele mai prestigioase edituri din țară, evenimente editoriale și alte surprize, îi așteaptă în Piața Mare de vineri, 11 august, până marți, 15 august, pe sibieni și pe cei care au ales să își petreacă aici minivacanța de Sfânta Maria.

 - peste 40 de participanți, printre care se regăsesc majoritatea editurilor foarte cunoscute din România, distribuitori de carte, jocuri, muzică și materiale educaționale;
- 9 evenimente editoriale derulate în Piața Mare din Sibiu, transmise online, pe gaudeamus.ro;
- cele mai recente apariții editoriale, bestseller-uri și titluri noi, unele prezentate în premieră;
- concursuri adresate vizitatorilor târgului, derulate pe pagina de Facebook Radio România Gaudeamus.

Pentru aceia care și-au încheiat deja vacanța și nu vor putea ajunge la fața locului, website-ul gaudeamus.ro va aduce un strop din atmosfera inegalabilă a Târgului de Carte Gaudeamus prin intermediul standurilor virtuale ale tuturor participanților, pe care le va găzdui în intervalul 11 – 15 august, dar mai cu seamă prin evenimentele transmise live din Piața Mare. 

Sponsori: Asian Box și Print Expert.
Partener media: Agenția de Presă RADOR

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în interiorul pavilionului amplasat în Piața Unirii sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

CALENDARUL TÂRGURILOR GAUDEAMUS 2023