Înapoi

Gaudeamus Buzău 2023

gaudeamus_buzau_2023

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România – ediția Buzău 2023 20 – 24 septembrie ● Centrul Muzeal „I. C. Brătianu”
Caravana Gaudeamus Radio România își continuă turneul național cu o nouă ediție organizată în Buzău! Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio din țară revine aici, pentru cea de a doua ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România găzduită de Centrul Muzeal „I. C Brătianu” (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 40). Evenimentul este organizat de Radio România și Consiliul Județean Buzău

Programul de vizitare: 10:00 - 20:00, în primele patru zile și 10:00 - 18:00, în ultima zi a evenimentului; Accesul publicului este gratuit.

După o ediție de debut care a depășit toate așteptările, din punctul de vedere al impactului de public și al succesului de vânzări, Târgul de Carte Gaudeamus revine cu o ofertă mai variată și mai atractivă pe o suprafațăde aproape 300 de mp – cu 70% mai mult decât la prima ediție:

  • mii de volume publicate de 30 dintre cele mai prestigioase edituri din țară;
  • scriitori consacrați șidebutanți;
  • cele mai recente apariții editoriale, bestseller-uri;
  • pachete promoționale
  • o bogată ofertă complementară de muzică și jocuri educaționale;
  • lansări și prezentări de carte;
  • momente artistice susținute de Orchestra Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău;
  • concursuri cu premii în vouchere pentru achiziția de cărți de la târg, adresate vizitatorilor târgului;
  • proiectul „Invitați de nota 10: Olimpicii României”, prin care Radio România, cu sprjinul partenerilor din fiecare oraș gazdă, recompensează performanțele elevilor premiați la concursuri internaționale (premiul va fi oferit și în acest an de Biroul Notarial Vasile Victor și Asociații, din Buzău); 
  • campania de donații de carte, denumită „Cărțile se întorc acasă”, prin intermediul căreia volumele donate de participanți și vizitatori cu prilejul târgului ajung în biblioteci subfinanțate din punctul de vedere al achizițiilor de carte. Ca și la celelalte ediții ale Târgului de Carte Gaudeamus Radio România 2023

Ca și la celelalte ediții ale Târgului de Carte Gaudeamus Radio România 2023, toate standurile găzduite în incinta Centrului Muzeal „I. C. Brătianu” se vor regăsi și în format virtual pe website-ul gaudeamus.ro.

Parteneri: Muzeul Județean Buzău, Inspectoratul Școlar Județean Buzău.
Sponsori: Rotary Club Buzău, Alex Company, Biroul Notarial Vasile Victor și Asociații, Print Expert.
Partener media: Agenția de Presă RADOR.

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în interiorul pavilionelor sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

CALENDARUL TÂRGURILOR GAUDEAMUS 2023