Înapoi

Gaudeamus Cluj-Napoca 2024

gaudeamus_cluj_2024

Târgul de Carte GAUDEAMUS Cluj-Napoca - ediția 23 se va desfășura în perioada 24 - 28 aprilie în Piața Unirii ● Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca Program de vizitare | zilnic, între orele 10:00 și 20:00. Accesul publicului vizitator este gratuit.

Informații în curs de actualizare:

Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj-Napoca, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Pentru pasionații de lectură care nu pot ajunge în Piața Unirii din Cluj-Napoca, website-ul gaudeamus.ro găzduiește ediția online. Standuri virtuale, evenimente transmise live din incintă și informații la zi despre noutățile editoriale, ofertele de târg și proiectele speciale ale participanților vor fi astfel disponibile de oriunde v-ați afla.

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în interiorul Teatrului Național "Marin Sorescu" sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

CALENDARUL TÂRGURILOR GAUDEAMUS 2024