Înapoi

Gaudeamus Buzău 2024

gaudeamus_buzau_2024

A treia ediție a Târgului de Carte GAUDEAMUS Radio România din Buzău se va desfășura în premieră outdoor, în perioada 12 – 16 iunie, în Piața Daciei, spațiu recent reabilitat, amplasat în centrul orașului. Evenimentul este organizat de Radio România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău. Program de vizitare: zilnic, între orele 11.00 și 21.00. Accesul publicului la eveniment este gratuit.

Informații în curs de actualizare:

Cel mai cunoscut și mai îndrăgit eveniment de acest gen din România a ajuns, cu acest prilej, la ediția cu numărul 145. Palmaresul întregului proiect național, derulat neîntrerupt de postul public de radiodifuziune de trei decenii, include, alături de cele 144 de ediții organizate deja în întreaga țară, peste 3.435.000 de vizitatori și aproape 15.800 de evenimente editoriale găzdute de Târgul Gaudeamus Radio România.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 12 iunie, la ora 12.00

Președintele de onoare al acestei ediții va fi domnul Marius Adrian Nicoară, scriitor și doctor în istorie.

Un nou spațiu care va găzdui târgul, o nouă formulă de amenajare, relaxată și primitoare, adecvată sezonului estival care va debuta în curând și o ofertă editorială de nerefuzat sunt, fiecare în sine, motive excelente de a ajunge la cea de a treia ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România de la Buzău.
Pentru iubitorii de carte din această zonă a țării, am pregătit:
- 12 pavilioane expoziționale, care vor găzdui cele mai noi și mai atractive titluri publicate de peste 30 de edituri, majoritatea cunoscute și apreciate de publicul din întreaga țară, jocuri educaționale și muzică bună;
- mii de volume pentru toate vârstele și domeniile de interes, multe dintre ele foarte recent publicate și  încă indisponibile în librării și în rețelele de distribuție;
- un program de evenimente diversificat care va include, alături de tradiționalele lansări și prezentări de carte, momente artistice susținute de tinerii buzoieni, evenimente interactive cu profil educational și dezbateri;
- numeroase concursuri derulate online pe pagina Facebook Radio România Gaudeamus, cu premii în vouchere pentru achiziția de carte de la târg, oferite de Rotary Club Buzău;
-  proiectul „Invitați de nota 10: Olimpicii României”, prin care Radio România și partenerii săi recompensează excelența în educație; premiile acestei ediții vor fi oferite de Biroul Notarial Vasile Victor &Co și de Lions Club Buzău – Mousaios.

Partenerii Radio România sunt: Primăria Municipiului Buzău – coorganizator, Romexpo SA, Rotary Club Buzău, Alex Company, Biroul Notarial Vasile Victor &Co și Lions Club Buzău – Mousaios


INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Pentru pasionații de lectură care nu pot ajunge în Piața Daciei din Buzău, website-ul gaudeamus.ro găzduiește ediția online. Standuri virtuale, evenimente transmise live din incintă și informații la zi despre noutățile editoriale, ofertele de târg și proiectele speciale ale participanților vor fi astfel disponibile de oriunde v-ați afla.

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în interiorul Teatrului Național "Marin Sorescu" sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

CALENDARUL TÂRGURILOR GAUDEAMUS 2024