Înapoi

Gaudeamus Brașov 2024

gaudeamus_brasov_2024

Radio România organizează în perioada 3 - 7 iulie ediția a VI-a a Târgului de Carte GAUDEAMUS Brașov. Evenimentul va avea loc în incinta unui complex de pavilioane mobile amplasat în Piața Sfatului. Program de vizitare: zilnic, 10:00 - 21:00.

Prima ediție de vacanță a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România debutează în Piața Sfatului din Brașov miercuri, 3 iulie. Evenimentul face parte din Caravana Gaudeamus, proiect de anvergură națională inițiat și desfășurat de peste două decenii de Radio România.

Deschiderea oficială a ediței va avea loc miercuri, 3 iulie, la ora 12.00. 

Oferta ediției include toate elementele tradiționale, specifice unui târg de carte:  
- peste 50 de branduri – edituri, agenții de distribuție de carte, muzică și jocuri educaționale – reunite în 40 de standuri, care vor aduce în fața brașovenilor și a celor care își petrec aici câteva zile de vacanță tot ce e nou și atractiv pe piața de profil;
- 13 evenimente editoriale – lansări și prezentări de carte, dezbateri – propuse de participanții la această ediție;
- cele mai noi apariții editoriale, ieșite în ultimele zile de sub tipar;
- numeroase concursuri cu premii în cărți, adresate vizitatorilor târgului, reduceri și oferte speciale, care vor transforma binecunoscutul simbol al orașului, Piața Sfatului, într-o destinație de neratat pentru pasionații de lectură.

Pentru amatorii de evenimente online, dar și pentru aceia care nu vor putea ajunge în această săptămână la Brașov, website-ul www.gaudeamus.ro va aduce un strop din atmosfera inegalabilă a Târgului de Carte Gaudeamus prin intermediul standurilor virtuale ale tuturor participanților, pe care le va găzdui în intervalul 3 – 7 iulie.

Eveniment organizat de Radio România, în colaborare cu Primăria Municipiului Brașov.

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Pentru pasionații de lectură care nu pot ajunge în Piața Sfatului din Brașov, website-ul gaudeamus.ro găzduiește ediția online. Standuri virtuale, evenimente transmise live din incintă și informații la zi despre noutățile editoriale, ofertele de târg și proiectele speciale ale participanților vor fi astfel disponibile de oriunde v-ați afla.

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în interiorul Teatrului Național "Marin Sorescu" sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

CALENDARUL TÂRGURILOR GAUDEAMUS 2024