Înapoi

Gaudeamus Buzău 2022

gaudeamus_buzau

Cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio din țară ajunge săptămâna viitoare în premieră în Buzău, pentru ultima etapă a Caravanei Gaudeamus Radio România din 2022. Prima ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România organizată în acest oraș debutează joi, 20 octombrie, în incinta Centrului Muzeal „I. C Brătianu” (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 40). Evenimentul este organizat de Radio România, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău, și se va derula în perioada 20 – 23 octombrie.

Programul târgului va fi zilnic între orele 10.00 și 19.00, în intervalul 20 – 22 octombrie și 10.00 – 18.00 în ziua de 23 octombrie, iar accesul publicului va fi gratuit.
Deschiderea oficială a ediției va avea loc joi, 20 octombrie, la ora 12.00.
Președintele de onoare al ediției, în mod tradițional un reprezentant activ al vieții culturale a orașului gazdă, va fi domnul Daniel Costache, managerul Muzeului Județean Buzău.

Catalogul participanților

Programul evenimentelor

Amplasarea standurilor (în curs de actualizare!)

Oferta acestei ediții de debut include:

  • volume publicate de 25 dintre cele mai prestigioase edituri din țară – scriitori consacrați și debutanți,
  • cele mai recente apariții editoriale, bestseller-uri, pachete promoționale - reunite pe o suprafață de peste 200 de mp;
  • concursuri cu premii în cărți, adresate vizitatorilor târgului;
  • proiectul „Invitați de nota 10: Olimpicii României”, prin care Radio România, cu sprjinul partenerilor din fiecare oraș gazdă, recompensează performanțele elevilor premiați la concursuri internaționale; premiul acordat în cadrul acestei ediții va fi oferit de Biroul Notarial Vasile Victor și Asociații, din Buzău;
  • campania de donații de carte, denumită „Cărțile se întorc acasă”, prin intermediul căreia volumele donate de participanți și vizitatori cu prilejul târgului ajung în biblioteci subfinanțate din punctul de vedere al achizițiilor de carte.

Evenimentul este organizat de Radio România și Consiliul Județean Buzău
Parteneri:
Muzeul Județean Buzău, Inspectoratul Școlar Județean Buzău, Biroul Notarial Vasile Victor și Asociații, Rotary Club Buzău, Agenția de Presă RADOR.


afiș Gaudeamus Buzau 2022 modificat

INFORMAȚII UTILE EXPOZANȚILOR

Amenajarea și demontarea standurilor vor fi realizate în regie proprie. Amenajarea standului se poate face începând cu ziua de miercuri, 20 oc-tombrie, ora 10.00. Depozitarea mărfurilor și a ambalajelor în afara standului, sunt strict interzise.
Eliberarea spațiului alocat și predarea acestuia în starea în care a fost preluat (ridicarea exponatelor, a tuturor materialelor și a mobilierului aparținând expozantului) poate avea loc numai după închiderea oficială a manifestării, duminică, 23 octombrie, după ora 18.00.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în timpul programului de vizitare plus 30 de minute înainte de deschidere și 30 de minute după închidere. În zilele alocate amenajării și dezafectării standurilor, răspunderea pentru supravegherea standurilor este a expozanților.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în interiorul pavilionului amplasat în Piața Unirii sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

Pentru informații suplimentare, privind derularea evenimentelor, vă rugăm să vă adresați Echipei Gaudeamus.


Radio România vă propune pentru 2022 următoarele târguri: