Înapoi

Gaudeamus Craiova 2022

gaudeamus_craiova

Radio România deschide sezonul național al târgurilor de carte la Craiova! Cel mai ascultat post de radio din România, indiferent de vremuri, deschide și în acest an, conform tradiției, sezonul național al târgurilor de carte: primul eveniment de anvergură organizat în 2022 în formatul clasic este Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Craiova.
Evenimentul, ajuns în acest an la ediția cu numărul 20, este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Oltenia – Craiova și se va desfășura în intervalul 23 - 27 martie în spațiul care îl găzduiește anual, de peste două decenii: foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu”.

 

Informații utile expozanților găsiți aici.

 

37 de participanți, peste 30 de sesiuni de lansări și prezentări de carte, care vor reuni mai mult de 60 de titluri, mii de volume, multe dintre ele recent publicate și prezentate în premieră la un târg de carte, sunt, fiecare în sine, un excelent motiv de a ajunge la prima ediție din acest an a celui mai îndrăgit târg de carte din țară. Programul de vizitare este între orele 10.00 și 18.00, de miercuri până sâmbătă,și între orele 10.00 și 15.00, duminică.
● Îmbinând tradiția cu experiența dobândită în cei doi ani în care evenimentele s-au derulat preponderent online, ediția craioveană a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România derulată în
formatul clasic va fi în premieră dublată de o ediție online, găzdută de website-ul gaudeamus.ro.
● Astfel, informațiile despre noile apariții editoriale și campaniile promoționale ale participanților la târg, din această perioadă, vor deveni accesibile și cititorilor care nu pot ajunge săptămâna viitoare la Craiova.
● Tradiția și noutatea se întâlnesc și în programul evenimentelor pe care le propunem celor care ne vor urmări, la fața locului sau online. Etapa zonală a Concursului Național de Lectură „Mircea Nedelciu”
– unul dintre cele mai longevive proiecte marca Gaudeamus Radio România - va testa cunoștințele de literatură română ale liceenilor, în timp ce concursul de grafică și ilustrație „Cartea prin ... mâini de copil” va pune la încercare creativitatea celor mai tineri dintre cititori. Ambele competiții sunt organizate de Radio România, iar premiile vor fi oferite de Lions Club Craiova, sponsorul
tradițional al târgului.

Partener media al ediției: Gazeta de Sud

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se pot face direct la standurile aflate în interiorul pavilionului amplasat în Piața Unirii sau prin intermediul standurilor virtuale ale expozanților, pe care le puteți accesa de pe paginile lor de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

Pentru informații suplimentare, privind derularea evenimentelor, vă rugăm să vă adresați Echipei Gaudeamus.


Radio România vă propune pentru acest an următoarele târguri: