GAUDEAMUS Oradea 2018, eveniment organizat de Radio România, Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, va avea loc în perioada 9 – 13 mai, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii.
Accesul pentru amenajarea standului este permis de marți, 8 mai, ora 12.00, pentru expozanții cu stand în amenajare proprie și de la ora 15.00 pentru ceilalți expozanți. 
Programul de vizitare este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, duminică, între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 9.30 – 20.30 (miercuri – sâmbătă) și 09.30 – până la eliberarea standului (duminică) și organizatorului, în restul intervalului. În ziua alocată amenajării, răspunderea pentru supravegherea standurilor este a expozanților.
GAUDEAMUS Oradea 2018 readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale Radio România.

  • „Cărțile se întorc acasă” - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;

  • „Invitați de nota 10: Olimpicii României” - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, la diferite discipline.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incintă târgului.

Catalogul participanților
Amplasare standuri


categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori
mass media