Caravana GAUDEAMUS ajunge pe litoral!

Vă doriți o altfel de vacanță? Noi vă propunem să ne însoțiți într-o croazieră inedită pe o mare de cărți la Târgul GAUDEAMUS estival, ediția a VIII-a!

GAUDEAMUS revine în acest an pe malul mării, în premieră în Piațeta Perla din Mamaia! Târgul vă așteaptă timp de cinci zile, între 11 și 15 august, cu o mulțime de cărți proaspete și îmbietoare, dar și cu evenimente culturale și concursuri cu premii atractive pentru public!

Aveți nevoie de un răgaz pentru a vă adăposti de soarele dogoritor? Noi vă oferim alternativa unui eveniment dinamic și interactiv, cu invitați joviali și puși pe vorbă: autori, editori, traducători, critici literari, cu toții mari iubitori de literatură, dar și de vacanță!

Biblioteca de acasă a devenit neîncăpătoare? Noi vă așteptăm să donați cărți, în campania de donație de carte care va avea loc la Târgul GAUDEAMUS Litoral 2016: volumele donate de vizitatorii și expozanții Târgului vor fi distribuite către biblioteci rurale din Dobrogea.

GAUDEAMUS Litoral premiază frumusețea și pasiunea pentru lectură! Dacă ești o împătimită a lecturii și te afli la mare în perioada 11 - 15 august, vino la Târgul de carte GAUDEAMUS Litoral și poți deveni Miss LECTURA!


hartă acces / amplasament și program / participanți și evenimente / galerie foto / donați cărți!
expozanți / mass media