Cea de a X-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Litoral va avea loc în perioada 11 - 15 august a. c. si se va desfăsura în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia. Evenimentul este organizat de Radio România - Echipa Gaudeamus si Radio România Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța. Partener principal: BRD Groupe Société Générale. Parteneri: Emex, sportpartner.ro, Borsec, Rose Mary, IndEco Grup, Raja SA Constanța, RATC Constanța, Regional Air Services, Statul Major al Forțelor Navale - Muzica Forțelor Navale, Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada. Parteneri media: Agenția de Presă Rador, Alpha Media TV, Constănțeanul, mediaTRUST, Televiziunea Media TVevenimente-constanța.ro, Ziua de Constanța.
Deschiderea oficială a editiei va avea loc sâmbătă, 11 august, la ora 17.00.
Presedintele de onoare al Târgului GAUDEAMUS Litoral 2018 este Conf. Univ. Dr. Daniel Citirigă, Prodecan al Facultătii de Istorie din cadrul Universitătii Ovidius Constanta.
Amenajarea standurilor se poate face începând de vineri, 10 august, începând cu ora 15.00, pentru expozantii cu standuri în amenajare proprie si 18.00, pentru expozantii cu standuri amenajate standard. Accesul auto în zona de derulare a evenimentului este permis doar pentru descărcarea mobilierului si a exponatelor, în spatiile indicate de către organizatori, pe baza permiselor eliberate de Primăria Constanta. Accesul auto, până la marginea pietei,  se realizează prin spatele Complexului Comercial. Permisele vă vor fi înmânate în momentul în care veti ajunge la destinatie si sunt valabile doar pentru intervalul 10 - 16 august; pentru a fi valabile, este obligatorie etalarea acestora în masină. Vă atragem atentia asupra taxei de folosire tramă stradală care se poate achita la orice benzinărie OMV si la toate chioscurile special amplasate la intrarea în Constanta. orice benzinărie OMV si la toate chioscurile special amplasate la intrarea în Constanta. Accesul auto în proximitatea pietei, în intervalul 11  - 15 august, pentru aprovizionarea standurilor, este permis zilnic, pentru 30 de minute, pe traseul comunicat mai sus, între orele 02.00 - 10.00, conform avizului primit de la Primăria Municipiului Constanta.
Eliberarea spațiului alocat (ridicarea exponatelor, a materialelor si a mobilierului aparținând expozantului) poate avea loc numai după închiderea oficială a manifestării, miercuri, 15 august, după ora 23.00.
Programul de vizitare este zilnic între orele 15.00 - 23.00. Supravegherea standurilor si a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 14.30 - 23.30 si organizatorului, în restul intervalului. În zilele alocate amenajării si dezafectării, răspunderea pentru supravegherea standurilor este a expozanților. Organizatorul îsi rezervă dreptul de a modifica acest program.
Ceremonia de decernare a premiilor editiei va avea loc miercuri, 15 august, la ora 19.00.
Târgul Gaudeamus Litoral 2018 va găzdui un spatiu dedicat Centenarului Marii Uniri, organizat si gestionat de Radio România, unde vor fi prezentate si promovate volume cu această tematică. Vă rugăm, în măsura în care oferta dumneavoastră editorială include volume dedicate acestei perioade istorice, să ne împrumutati câte un exemplar, pentru expunerea lor în acest spatiu.
De asemenea, vă invităm să vă promovati evenimentele si ofertele speciale la Gaudeamus Litoral 2018, prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus. În măsura în care sunteti interesati, ne puteti expedia materialele de prezentare/promovare, exclusiv în format .jpg, până cel mai târziu la data de 10 august.

 

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți si evenimente
vizitatori / mass media