În perioada 11 – 15 august a.c. va avea loc cea de a V-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Mamaia, eveniment organizat de Radio România - echipa GAUDEAMUS și Radio România Constanța - în incinta unui pavilion expozițional amplasat pe faleza Radio Vacanța. Evenimentul face parte din Caravana GAUDEAMUS 2013 și, în acest an, se înscrie în seria manifestărilor pe care Radio România le organizează cu prilejul aniversării a 85 de ani de la înființarea postului public de radio și a 20 de ani de la inaugurarea Programului LECTURA – Târgurile GAUDEAMUS.

Accesul în incinta târgului, pentru amenajarea standurilor, va fi permis începând de sâmbătă, 10 august, ora 14.00.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc duminică, 11 august, ora 18,00

Programul de vizitare a târgului este zilnic, între orele 16.00 și 23.00. Intrarea este liberă.

Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților în intervalul orar 15.30 – 23.30 și organizatorului, în restul intervalului. În zilele alocate amenajării și dezafectării standurilor, răspunderea pentru supravegherea standurilor este a expozanților.

Ediția 2013 a Târgului GAUDEAMUS Mamaia readuce în atenția publicului unul dintre proiectele inițiate în ultimii ani sub sigla GAUDEAMUS, cu participarea expozanților și a vizitatorilor "Cărțile se întorc acasă" program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci din mediul rural.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestui proiect sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (înainte de debutul manifestării sau în incinta târgului, în intervalul 10 – 15 august; persoană de contact: Cornelia Scarlat, tel. 0745 109 648; e-mail cornelia@gaudeamus.ro).


categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori / mass media


Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la Secretariatul Târgului,
tel./fax: 021 319 05 22,  021 312 22 40, e-mail: office@gaudeamus.ro