Societatea Română de Radiodifuziune organizează în perioada 2 – 6 octombrie 2019, prima ediție a Târgului GAUDEAMUS Iași, manifestare care va avea loc în Piața Unirii, în incinta unui pavilion expozițional mobil.
Înscrierea participanților se va face în perioada 9 - 13 septembrie, de luni până joi între orele 9.00 și 16.00 și vineri între orele 9.00 și 14.00. Participanții se vor înscrie prin completarea și expedierea către Secretariatul Gaudeamus a actelor necesare prin e-mail la adresa: office@gaudeamus.ro.
Oferta de participare pentru înscrierea expozanților la Târgul Gaudeamus Iași
Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru plățile efectuate fără contract.
Solicitările primite după data de 13 septembrie vor fi luate în considerare doar în limita spațiului rămas nerepartizat. Organizatorii nu au obligația de a da curs solicitărilor primite după epuizarea spațiului disponibil, indiferent de statutul solicitantului. Nu va fi acceptată înscrierea expozanților care înregistrează debite față de organizator, înainte de stingerea acestora.
Retragerea participanților se poate face prin comunicarea în scris la adresa de e-mail: office@gaudeamus.ro, în următoarele condiții:
- dacă retragerea este anunțată până la data de 13 septembrie 2019 expozantul va primi 50% din suma achitată sau, după caz, este obligat să achite 50% din valoarea contractului încheiat;
- dacă retragerea este anunțată după data de 13 septembrie 2019 organizatorul nu are nici o obligație financiară față de expozant iar expozantul este obligat sa achite integral valoarea contractului încheiat.
Alocarea spațiilor de expunere se va realiza în funcție de următoarele criterii: dimensiunea standului solicitat și fidelitatea față de târgurile din Caravana Gaudeamus Radio România 2018 – 2019. Organizatorul va respecta în măsura posibilităților opțiunile expozanților, dar își rezervă dreptul de a le modifica exclusiv din motive de construcție, pentru acoperirea optima a spațiului disponibil, securitate, norme ISU, în interesul participanților și al strategiei manifestării, cu notificarea expozantului în cauză. Cererile de suplimentare ulterioară a suprafeței pentru care s-a optat în contract se vor soluționa în limita spațiului disponibil, conform prezentei anexe. Standul minim este de 4 mp, iar standul maxim este de 30 mp, cu posibilitatea de suplimentare în limita spațiului disponibil și în ordinea solicitărilor.
Taxa de înscriere în Caravana GAUDEAMUS este de 35 euro + TVA, indiferent de numărul manifestărilor la care participă expozantul.
Tariful pentru standul amenajat standard este de 40 euro/mp + TVA, iar pentru suprafața de expunere, 25 euro/mp + TVA.
Pentru prezentarea în catalogul participanților a unor informații suplimentare (mai mult de 50 de cuvinte), tariful este de 0,5 euro/cuvânt + TVA.
Tariful pentru achiziționarea de ecusoane suplimentare este de 1,5 euro/buc. + TVA.
Plățile se fac în lei, la cursul B.N.R. din data efectuării plății sau, după caz, din data emiterii facturii.
În cazul în care se optează pentru suprafață neamenajată, structura standului și dotările aparțin în întregime expozanților, iar construcția, amenajarea și demontarea standurilor vor fi realizate în regie proprie.
Accesul în incintă pentru amenajarea standului este permis din ziua de 1 octombrie, începând cu ora 08.00 pentru expozanții cu standuri în amenajare proprie și de la ora 15.00 pentru expozanții cu standuri standard. Amenajarea se poate face pâna la ora 22.00. Depozitarea mărfurilor și a ambalajelor în spațiile dintre standuri și peretele pavilionului, blocarea căilor de acces și a accesului către tablourile electrice sunt strict interzise.
Programul de vizitare al manifestării este zilnic între orele 10.00 și 20.00
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 09.30 – 20.30 și organizatorului, în restul intervalului. În zilele alocate amenajării și dezafectării, răspunderea pentru supravegherea standurilor este a expozanților. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica acest program.
Condițiile de participare la Târgul Gaudeamus Iași 2019

categorii de expozanți / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori / mass media