Gaudeamus Brașov 2023 | 5 - 9 iulie

3 - 9 Iulie 2023


Afișează:


Vineri, 7 Iulie

Spațiu de evenimente map pin 29

Pe Dealul Melcilor cu Ion Topolog

Uniunea Scriitorilor din România | Filiala Brașov
7 Iulie >> 14:00 - 14:45

„Literatura în oraș", scriitoarea Carmen Gheorghe, membră a Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Brașov, în dialog cu Andrei Pena

Citește mai mult

Spațiu de evenimente map pin 29

Conferința Cabala Înțelepciunea Ascunsă

Editura Ari
7 Iulie >> 17:00 - 17:45

Conferința „Cabala Înțelepciunea Ascunsă” va fi susținută de Daniel Meze, directorul Editurii ARI și autorul cărții cu același nume. Vom vorbi despre ce înseamnă Înțelepciunea Cabala autentică și cum ne poate ajuta să avem o viață mai bună și mai fericită în existența noastră de zi cu zi. Ne adresăm publicului pasionat de domeniul autocunoșterii și dezvoltării personale care își pune întrebări cu privire la sensul vieții, de unde venim, unde mergem, de ce există suferință și ce răspunsuri pot exista la aceste dileme.

Citește mai mult

Spațiu de evenimente map pin 29

Lansare de carte | Colecția „Scrieri pentru copii, de la bunica”

Editura Arco Iris Brașov
7 Iulie >> 18:00 - 18:45

Lansare de carte: Volumul nr. 5 din Colecția „Scrieri pentru copii, de la bunica”: „Alfabetul vesel”, ediția a lV-a 2023, revizuită și adăugită și Volumul nr. 10: „Vulpea furăcioasă”, ediția a ll-a 2023, revizuită și adăugită, autor: Victoria Furcoiu
Moderator și invitat special: Prof. dr. Elena Vieru

Citește mai mult

Spațiu de evenimente map pin 29

„Vocea de Radio"

Radio România Brașov FM
7 Iulie >> 19:00 - 19:45

O parte dintre finaliștii competiției muzicale organizată de Radio România Brașov vor oferi un spectacol de muzică LIVE care va încheia cea de-a treia zi a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România.
De la cei mai mici participanți până la cei mai mari, aceștia vor interpreta piese din repertoriul românesc și internațional.

Citește mai mult