Gaudeamus Oradea 2022 /11-15 mai

11 - 15 Mai 2022


Afișează:


Duminică, 15 Mai

Lansări și scurte prezentări de carte

Editura Eikon
15 Mai >> 12:00 - 12:45
„Viețile scrisului. Prestigiul actualității; Diplomați români - Puterea reală, puterea aparentă”, de George Apostoiu. „Bioetica și ameliorarea umană. O perspectivă filosofică”, de Maria Sinaci. „Metafizica simplității lui Theophil Magus„, de Leonard Oprea.

Citește mai mult

Lansări și scurte prezentări de carte

Editura Eikon
15 Mai >> 13:00 - 13:45
Cele două capete ale tăcerii și ¡Bravo campeón! Memorialul agoniei, de Vianu Mureșan. Pe strada Ana Blandiana. Portret cu cireșe la urechi, Alla Stăncaru-Luncă în dialog cu Ana Blandiana. Hemolexii, Editura Tribuna, de Christian Crăciun. O călătorie de la Sulmona la Tomis, de Cristina Tamaș. Cartea Boemei & Cartea editorului, de Ion Nicolae Anghel. Medalionul de lemn pe șnur de diamante, de Alin Paul Petișor. Orfice la persoana întâi. Povestiri cu antracte, de Marian Drumur.

Citește mai mult

Lansări și scurte prezentări de carte

Editura Eikon
15 Mai >> 14:00 - 14:45
SORANA ȚOPA – roluri pe și dincolo de scenă Reflectări teatrologice ale unui destin teatral, de Carmen Elena Antochi. Cum vă place. Cronică de teatru, operă și film; Eternitatea. Și încă o zi. Teatrul lui Andrei Șerban, de Andreea Nanu. Poetic sau politic? Teatrul alternativ polonez în timpul comunismului, de Anda M. Cadariu. Și ce clipe minunate vom trăi, de Eugen Rotaru.

Citește mai mult