Târgul GAUDEAMUS Cluj-Napoca 2019, organizat de Radio România prin Echipa Gaudeamus și Radio Cluj, va avea loc în perioada 17 - 21 aprilie, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii.

Accesul auto pe platoul pietonal, pentru descărcarea/încărcarea mobilierului și a exponatelor este permis exclusiv în intervalul orar 22.00 - 07.00, atât în perioada de amenajare, cât și în cea prevăzută pentru eliberarea spațiului.

Accesul în incintă pentru descărcarea mobilierului și a exponatelor este permis pentru toți expozanții începând cu ziua de 15 aprilie ora 22.00, când poate începe și amenajarea standurilor în regie proprie. Pentru amenajarea standurilor standard, accesul e permis începând cu data de 16 aprilie, ora 12.00. Amenajarea se poate face până în ziua de 17 aprilie, ora 07.00.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 17 aprilie, la ora 13.00.

Programul de vizitare este următorul: miercuri - sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, duminică, între orele 10.00 și 16.00. Intrarea este liberă.

Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 9.30 - 20.30 (miercuri - sâmbătă), începând cu ora 09.30, duminică și organizatorului, în restul intervalului.. În zilele alocate amenajării/demontării standurilor, răspunderea pentru supravegherea acestora revine expozanților.

Ceremonia de decernare a premiilor ediției va avea loc duminică, 21 aprilie, la ora 13.00.

Dezafectarea standurilor poate avea loc duminică, 21 aprilie, numai după încheierea programului de vizitare, după ora 16.00, cu respectarea programului privind accesul auto pe platoul pietonal (intervalul orar 22.00 - 7.00).

De asemenea, vă invităm să vă promovați evenimentele și ofertele speciale la Gaudeamus Cluj-Napoca 2019, prin intermediul paginii https://www.facebook.com/radioromania.gaudeamus/
În măsura în care sunteți interesați, ne puteți expedia materialele de prezentare/promovare, exclusiv în format .jpg, până cel mai târziu la data de 13 aprilie.

GAUDEAMUS Cluj-Napoca 2019 readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale GAUDEAMUS: Cu acest prilej, vă invităm să vă alăturați demersurilor noastre de a le concretiza, prin alocarea unui fond de carte minimal:

- Invitați de nota 10: Olimpicii României - proiect prin intermediul căruia Radio România recompensează performanțele obținute de elevii români la olimpiadele internaționale;
- Concursul Național de Lectură “Mircea Nedelciu”, adresat liceenilor din clasa a X-a.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incinta târgului, în intervalul 17 - 21 aprilie).

 

Catalogul participanților / programul manifestărilor

Planul de amplasare a standurilor

 

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori / mass media