Înapoi

Vizitatori

Cel mai îndrăgit târg de carte din țară, Gaudeamus Radio România, rămâne alături de cititorii pasionați și în vremuri mai puțin prielnice întâlnirilor, printr-o ediție organizată integral online în intervalul 16 - 22 noiembrie, în parteneriat cu Elefant.ro.

După un sfert de secol în care Gaudeamus Radio România a primit peste 3.000.000 de oaspeți, e rândul nostru acum să intrăm în milioane de case.
Venim cu tot ce e mai nou pe piața de carte, cu evenimente și concursuri, alături de cele mai prestigioase nume din acest domeniu, și vă invităm să rămâneți cu noi pentru o ediție cu adevărat memorabilă.

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se fac de la standurile virtuale ale fiecăruia dintre expozanți (găzduite de propriul magazin online sau de Elefant.ro), pe care le puteți accesa de pe paginile de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România, ediția online 2020, sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.