Înapoi

Vizitatori

Ediția a șaptea a Târgului GAUDEAMUS Radio România din Oradea se va desfășura în perioada 7 – 11 iulie în incinta unui complex de pavilioane expoziționale mobile amplasat în Piața Unirii. Târgul Gaudeamus este organizat de Radio România, în colaboare cu Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, în conformitate cu Ordinul comun al Ministerului Culturii și Ministerului Sănătății (nr. 3107/851/2021).
Programul evenimentului va fi următorul: 9.00 – 14.00 – program cu publicul / 14 – 17.00 - pauză / 17.00 – 21.00 - program cu publicul.

Catalogul Participanților - Gaudeamus Oradea 2021
Programul evenimentelor - Gaudeamus Oradea 2021
Amplasarea standurilor - Gaudeamus Oradea 2021, Piața Unirii

Accesul publicului va fi permis conform Ordinului comun al Ministerului Culturii și al Ministerului Sănătății (nr. 3.107/851/2020, cu modificări și reactualizări ulterioare), care stabilește că participarea la evenimentele culturale de acest tip este permisă „doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.”
Iubitorii de carte care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani sunt exceptați de la aceste norme, dar, pentru siguranța tuturor celor implicați, în spațiul alocat târgului este necesară respectarea regulilor de prevenție individuală, cum ar fi portul măștii de protecție – cu excepția copiiilor cu vârste sub 5 ani - și dezinfectarea mâinilor la intrare.
În situația în care normele de desfășurare aplicabile evenimentelor culturale se vor modifica, înainte de debutul sau pe parcursul evenimentului, cu efecte asupra modului în care acesta va decurge, regulile de prevenție vor fi adaptate noilor condiții

INFORMAȚII UTILE VIZITATORILOR (informații în curs de actualizare)

Cine participă?
Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANȚILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Cum cumpăr?
Achizițiile de carte și alte produse se fac de la standurile virtuale ale fiecăruia dintre expozanți (găzduite de propriul magazin online, pe care le puteți accesa de pe paginile de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Coduri promoționale Gaudeamus
Beneficiile suplimentare acordate vizitatorilor care achiziționează produse de la Târgul de carte Gaudeamus Radio România sunt menționate la standurile virtuale ale participanților. Codurile aferente se regăsesc în paginile de catalog ale participanților care le acordă.

Cum pot viziona un eveniment?
Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

Pentru informații suplimentare, privind derularea evenimentelor, vă rugăm să vă adresați Echipei Gaudeamus.

Însușirea fără acord prealabil și/sau reproducerea cu caracter comercial de materiale și informații publicate pe www.gaudeamus.ro, precum și invocarea numelui Gaudeamus Radio România și a proiectelor conexe acestuia în scopuri comerciale, altele decât cele legale, oferă Gaudeamus Radio România dreptul unilateral și neechivoc de a face uz de toate prerogativele sale adresându-se instanțelor legal competente pentru sancționarea acestor fapte și recuperarea pierderilor materiale și de imagine. Reproducerea și/sau traducerea precum și utilizarea conținutului, informațiilor sau materialelor de orice tip referitoare la Gaudeamus Radio România, inclusiv cele publicate pe acest website (documente, fotografii, baze de date, logo-uri, sigle și alte formate multimedia audio video foto) este permisă de către proprietarul Gaudeamus Radio România doar cu scopul informării personale și publice, dar numai cu indicarea sursei www.gaudeamus.ro. Dacă oricare dintre materialele încarcate pe gaudeamus.ro constituie o încalcare a drepturilor de autor și/sau a drepturilor conexe drepturilor de autor, orice persoană vătămată este rugată să trimită către Gaudeamus Radio România un mesaj în acest sens, la adresa: office@gaudeamus.ro Pentru mai multe detalii consultați Termeni și Condiții.