Înapoi

Parteneri

gaudeamus 2019 parteneri

logo lions 22

Clubul Lions 22 Oradea
este o organizație Filantropica care are ca și Obiective încurajarea voluntariatului, pentru a servi comunității, pentru a Răspunde nevoilor umanitare, încurajând proiecte privind protejarea mediul înconjurator, susținerea educației, și implicate activa in proiecte privind îmbunătățirea sănătății. Lions Internațional este o organizatie fondata in 1917, activând in 208 tari și are 1360000 de membri recunoscuți pentru munca susținută in folosul comunității, acționând sub mottoul “We Serve” .


logo monitorul cluj

Ziua de Cluj
Ziua de Cluj îți aduce cele mai bune știri de ultimă oră din Cluj, Florești, Dej, Gherla, Turda, Câmpia Turzii, Huedin. Ziua de Cluj este un ziar online de actualitate pe zcj.ro.

logo monitorul cluj

Monitorul de Cluj
O echipă de jurnaliști cu experiență scrie zilnic pe monitorulcj.ro despre cele mai importante evenimente care le influențează viața românilor din Cluj și județele învecinate. Ziarul se axează pe teme de actualitate, administrație, economie și probleme sociale. Monitorulcj.ro este cel mai important cotidian local din Cluj. Ediția tipărită apare fără întrerupere din 1998.

logo primaria brasov

Primăria Municipiului Brașov
Brașovul este un oraș care a depășit toate încercările istorice și care a avut resurse spirituale, civice și materiale de a regenera și reinventa cultura. Municipiul Brașov își asumă responsabilitatea implementării de soluții inteligente pentru cultură și pentru utilizarea responsabilă a resurselor culturale.
Piața Sfatului, „kilometrul 0” al orașului, este zona cu densitatea cea mai mare de obiective culturale, în care se se desfășoară cele mai numeroase și diverse evenimente. Ediția 2023 a Târgului de carte Gaudeamus - Brașov este organizată de Radio România și cofinanțată de Primăria Municipiului Brașov.

arteo

ARTEO MOBILI

Mobilier Italian de lux la comandă!

Partener al Târgului de Carte Gaudeamus - ediția Brașov 2023

h2on

H2ON - Servicii de livrare apă și cafea la domiciliu și birou în toată Romînia!
Pretul mic si calitatea apei ne-au ajutat sa ne mentinem pe pozitiile fruntase in domeniul in care activam, iar astfel reusim sa reinvestim constant in tehnologie, pentru a oferi siguranta igienei si calitatii apei, folosind purificatoare industriale de inalta performanta.Iata avantajele serviciului nostru de livrare apa plata H2On la birou si la domiciliu: ✔️ Accesul la o apa de calitate, premiata international; ✔️ Cel mai mic pret per litru pentru apa plata imbuteliata (putin peste 1 leu); ✔️ Livrare in toata tara; ✔️ Fara taxa de livrare, comanda minima, contract; ✔️ Siguranta igienei si calitatii apei; ✔️ Livram inclusiv cafea si ceaiuri; ✔️ Diverse pachete de oferte si reduceri.


logo visit oradea

#WeAreVISITORADEA
Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea) este o organizație de management al destinației, realizată în baza unui parteneriat public-privat, demarat în anul 2015, între autoritatea locală din Oradea și cei mai importanți actori din domeniul turistic, din #Oradea și #BăileFelix.
Asociația are ca principal scop realizarea și implementarea politicii de dezvoltare turistică a destinației, cercetare, dezvoltarea strategiei de marketing a destinației și crearea de produse turistice locale pentru a fi puse în vânzare; dezvoltarea de servicii pentru vizitatori; dezvoltarea agendei de evenimente în scopul de a crește notorietatea destinației dar și dezvoltarea de evenimente care să revitalizeze zonele cu potențial turistic din Oradea; stabilirea de parteneriate strategice la nivel local, național și internațional. O altă responsabilitate importantă este crearea unui brand de oraș, aplicarea și respectarea atributelor sale în toate materialele de promovare create, în agenda de evenimente dezvoltată și în parteneriatele cheie planificate.

logo lions

Lions Club Craiova
Lions Club Craiova este promotorul mișcării Lions din România, fiind primul club de acest gen din România, înființat în mai 1990, este membru cu drepturi depline a Lions Clubs International, cea mai mare organizație de voluntariat la nivel mondial, având aproape 1,5 milioane de membri în peste 220 țări, înființata in anul 1917 și care, din 1954, este membru fondator cu drepturi depline a ONU cu statut de țară. Lions Clubs International desfășoară activități de voluntariat in folosul comunității, punând un accent deosebit pe ajutorarea celor aflați în nevoie, cum ar fi de ex. copii cu si fără dizabilități, persoane cu deficiențe de vedere, persoane cu diabet, persoane cu dizabilități, dar și pe promovarea copiilor și tinerilor cu aptitudini remarcabile în diferite domenii. De asemenea asociația noastră desfășoară și activități pentru protejarea mediului înconjurător, iar prin intermediul programului “Reading Action Program”, proiecte de educație, literație și cultură, Lions Club Craiova fiind partener RadioRomânia de 6 ani, susținător în proiectele Târgului Gaudeamus.

logo lions

Leo Club Terra NovaLEO Terra-Nova Craiova este un club de voluntariat înființat în 1994. În acest timp am realizat proiecte de voluntariat pentru a ajuta comunitatea în care trăim, de la copii și până la varstnici. Prin strângeri de donații, evenimente și mobilizarea voluntarilor am reușit să ajutăm copii din centre de plasament sau din spitale, bătrânii de la azil sau elevii din satele din apropierea Craiovei. Printre proiectele noastre se numără și seminare de consultanță pentru alegerea facultății, concursuri de fotografie și de gaming și o piesă caritabilă de teatru. La Gaudeamus am reușit, de fiecare dată când am fost prezenți, să strângem donații de cărți care au ajuns și au fost de mare folos la diferite școli și biblioteci din satele județului, cum ar fi Plenița sau Melinești.

logo lions

Gazeta de Sud este cel mai citit cotidian regional din România, cu o audiență de peste 65.000 de cititori/zi si un tiraj mediu de 8.000 de exemplare. În cei peste 24 de ani de existență, Gazeta de Sud a devenit ziarul numărul 1 în Oltenia.
Gazeta de Sud se distribuie în Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Gazeta de Sud este un cotidian regional independent care are ca scop sprijinirea comunității oltenilor și a valorilor acesteia.


logo tvr

TVR
Televiziunea Română are statut de serviciu public autonom de interes național și emite pe cinci canale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internațional și TVR Moldova. TVR acoperă cele mai importante știri la nivel național, prin cele cinci studiouri teritoriale: Cluj, Craiova, Iași, Timișoara, Tîrgu-Mureș. Din 3 noiembrie 2019, canalele TVR 1 și TVR 2 ale Televiziunii Române emit integral în format High Definition (HD). Avem cea mai mare diversitate a producțiilor din domeniul audiovizualului românesc: emisiuni de dezbateri pe teme de actualitate, transmisiuni de evenimente sportive majore și festivaluri internaționale, programe pentru minorități, emisiuni culturale etc.