Înapoi

Parteneri

elefant

Elefant.ro
Elefant.ro este un proiect al companiei Elefant Online S.A. lansat în 17 iunie 2010.
Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale, în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină. Elefant.ro comercializează în prezent produse din categoriile carte, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice. În cei 10 ani de activitate proiectul a câștigat continuu notorietate și și-a adjudecat încrederea a 2.200.000 de clienți unici.

logo tvr

TVR
Televiziunea Română are statut de serviciu public autonom de interes național și emite pe cinci canale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internațional și TVR Moldova. TVR acoperă cele mai importante știri la nivel național, prin cele cinci studiouri teritoriale: Cluj, Craiova, Iași, Timișoara, Tîrgu-Mureș. Din 3 noiembrie 2019, canalele TVR 1 și TVR 2 ale Televiziunii Române emit integral în format High Definition (HD). Avem cea mai mare diversitate a producțiilor din domeniul audiovizualului românesc: emisiuni de dezbateri pe teme de actualitate, transmisiuni de evenimente sportive majore și festivaluri internaționale, programe pentru minorități, emisiuni culturale etc.

logo observator cultural Observator Cultural
Observator cultural - Cu o structură flexibilă și variată, revista Observator cultural este un hebdomadar de informație și analiză culturală, ce cuprinde 24 de pagini (uneori 32 sau chiar 40) de cronici de carte, film, teatru, muzică, expoziții. Prezența constantă a dosarelor tematice și a dezbaterilor pe diverse teme de actualitate culturală, politică, socială definesc profilul editorial al acestei publicații finanțate exclusiv din fonduri private, care reușește să se mențină pe piață din 29 februarie 2000. Revista abordează subiecte dintre cele mai diverse, din actualitatea culturală și politică națională și internațională.

bookblog Bookblog.ro
Am pornit bookblog în martie 2006 cu scopul de a face din el cel mai important site despre cărți și lectură, de pe internetul românesc. Ne-ar plăcea ca el să devină un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un colt de "online" în care ei să se simtă ca acasă și, nu în ultimul rând, un ghid care să îi ajute să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite. Bookblog, așa cum îi spune și numele, este un blog. Este foarte important ca acest aspect să fie înțeles încă de la început. De ce? Fiindca blogul are câteva particularități și este un pic diferit față de de un site web obișnuit și cu totul altceva decât o revistă sau un ziar. Am ales acest format nu întamplător, ci fiindca vrem să ne exprimăm cât mai liber, într-un mod personal.
Suntem o echipă de oameni tineri, ne-a adus împreună pasiunea pentru cărți și scriem cu drag pentru alți oameni ca noi. De aceea, am vrea să ne priviți ca pe niște critici ceva mai prietenoși și mai aproape de sufletul vostru :)

Agenția de carte
Agenția de Carte își dorește să creeze o puternică și activă comunitate de autori de cărți care să își promoveze evenimentele lor editoriale. Agenția de Carte reprezintă prima producție editorială românească pe web care adună în același loc informații la zi din industria editorială și din spațiul cultural autohton. Cu o structură editorială ingenioasă, rubrici permanente dedicate cărților, editurilor, autorilor și cu actualizări în timp real, Agenția de Carte își propune să genereze un nou tip funcțional de comunitate media. Comunitatea de Carte, în care autorii, editorii și cititorii sunt actori și creatori ai fluxului informațional, putând propune, interacționa și promova informații și opinii specializate. Orice eveniment artistic, cultural, științific și infoeducațional care va propune o carte sau un autor de carte își va găsi locul în rubricile Agenției de Carte. Informațiile la zi pe care editorii și autorii le vor trimite, precum și un desfășurător al evenimentelor în pregatire ne vor ajuta să generăm actualizări editoriale de impact.