Înapoi

Info expozanți

gaudeamus_oradea_2023

Cea de a noua ediție a Târgului de Carte GAUDEAMUS Radio România din Oradea se va desfășura în perioada 10 – 14 mai în Piața Unirii. Evenimentul este organizat de Radio România, în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune și Primăria Oradea.

Program de vizitare: zilnic între orele 10.00 și 21.00. Accesul publicului la eveniment este gratuit.

catalogul participanților
programul evenimentelor
amplasarea standurilor

Accesul auto în Piața Unirii pentru descărcarea mobilierului și a exponatelor este posibil începând cu data de 9 mai. Pentru facilitarea demersurilor de acces auto, vă rugăm ca, în măsura în care e posibil, odată cu înscrierea la târg, să ne comunicați numerele de înmatriculare ale autovehiculelor care vor efectua deplasarea la Oradea.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în timpul programului de vizitare plus 30 de minute înainte de deschidere și 30 de minute după închidere. În zilele alocate amenajării și dezafectării standurilor, răspunderea pentru supravegherea standurilor este a expozanților.
Depozitarea mărfurilor și a ambalajelor în afara standului, sunt strict interzise.
În incinta standului propriu este permis tuturor expozanților să promoveze și să vândă bunuri și servicii specifice în conformitate cu profilul manifestării și cu legislația în vigoare. Derularea de activități comerciale în afara spațiilor alocate este strict interzisă. Organizatorul nu răspunde de legalitatea actelor de comerț ale expozanților.
Activitățile promoționale de orice tip, în afara spațiului alocat, se pot derula numai cu acordul organizatorului, în locurile indicate de către acesta. Organizatorul își rezervă dreptul de a anula acele evenimente care perturbă activitatea normală a manifestării, inclusiv cele derulate în incinta standurilor expozanților.
Eliberarea spațiului alocat și predarea acestuia în starea în care a fost preluat (ridicarea exponatelor, a tuturor materialelor și a mobilierului aparținând expozantului) poate avea loc numai după închiderea oficială a manifestării, duminică, 14 mai, după ora 21:00.

............................................................

ÎNSCRIEREA expozanților va avea loc în perioada 20 aprilie – 2 mai, exclusiv prin e-mail, prin expedierea către Secretariatul GAUDEAMUS, la adresa comercial@gaudeamus.ro a următoarelor documente semnate:

contractul cadru (doar dacă NU ați participat la edițiile Craiova și Cluj-Napoca)
actul adițional pentru ediția Oradea
anexa Condiții de participare

Solicitările de spațiu fizic vor fi soluționate în limita spațiului disponibil, cu precizarea că, în situația în care suprafața solicitată va fi mai mare decât cea disponibilă, vor avea prioritate companiile care au participat la edițiile 2022 ale Târgurilor de Carte Gaudeamus Radio România.

● TARIFE ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE:

Taxa de înscriere în Caravana Gaudeamus Radio România: 30 euro + TVA/participant (se aplică o singură dată, la înscrierea la primul eveniment)

Oferta pentru stand fizic:
Stand amenajat standard: 45 euro/mp + TVA
Servicii incluse: structură de stand și mobilier specifice, în funcție de suprafața pentru care optați, stand virtual standard pe website-ul gaudeamus.ro, posibilitatea de a organiza evenimente, fie cu prezență fizică transmise și online, fie exclusiv în formulă online, promovarea prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus.
Suprafață de expunere neamenajată: 30 euro/mp + TVA
Servicii incluse: suprafață de expunere neamenajată, stand virtual pe website-ul gaudeamus.ro, posibilitatea de a organiza evenimente, fie cu prezență fizică transmise și online, fie exclusiv în formula online, promovarea prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus.

- Dotările pentru standurile amenajate standard sunt prevăzute în anexa privind condițiile de participare;
- Cererile de dotări suplimentare pot fi adresate Secretariatului Gaudeamus până cel mai târziu la data de 4 mai, pe baza ofertei firmei care va construi standurile. Plata acestor dotări suplimentare va fi făcută direct către constructor, pe baza documentelor emise de către acesta.
- Toți participanții cu stand fizic beneficiază, prin pachetul de ofertă, și de stand virtual pe website-ul gaudeamus.ro, fără costuri suplimentare.

Oferta pentru stand exclusiv online, pe website-ul gaudeamus.ro:
Stand  personalizat: 50 euro + TVA
Servicii incluse: banner pe homepage gaudeamus.ro, pagină individuală cu  următoarele elemente: logo, text de prezentare, banner promoțional, posibilitatea de a organiza evenimente online, promovarea prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus.
Stand Standard: 25 euro + TVA
Servicii incluse: pagină individuală pe website-ul gaudeamus.ro, cu  următoarele elemente: logo, text de prezentare, banner promoțional, posibilitatea de a organiza evenimente online, promovarea prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus.

*Expozanții care vor organiza evenimente în cadrul târgului (fizic sau online) vor beneficia de promovare suplimentară a acestora prin afiș publicat pe pagina Facebook Radio România Gaudeamus și printr-un banner publicat pe homepage gaudeamus.ro, în limita a un banner/zi/expozant.

Precizări privind standurile virtuale / catalogul online / evenimentele
Comunicarea informațiilor necesare pentru realizarea standurilor virtuale și pentru programarea evenimentelor se va face prin intermediul formularelor online aferente. Link-urile pentru accesarea formularelor online vă vor fi transmise după înscrierea la eveniment, împreună cu un cod unic pe care vă rugăm să il completați în rubrica aferentă din fiecare formular online.
Atenție! Accesarea și completarea formularului sunt posibile doar în asociere cu un cont gmail.com activ. Această adresă se va folosi doar pentru validarea formularelor și nu va fi publicată!
Termenul limită pentru completarea formularelor online este 4 mai.Plecând de la experința campaniilor precedente, vă recomandăm să inițiați acest demers după ce ați pregătit materialele pe care doriți să le încărcați în formularele online, respectând însă termenul limită - texte de prezentare, logo și bannere realizate/ prelucrate conform specificațiilor, informațiile referitoare la evenimente – dată, oră, denumire, titlu, invitați, canalul pe care va fi transmis online – clickable link. Revenirile și eventualele corecturi ulterioare pot întârzia semnificativ calendarul general de organizare a evenimentului.
Completarea formularelor online. Informații de natură tehnică
Formularele online sunt parte a documentației de înscriere; în situația în care nu ne vor parveni, nu veți putea beneficia de standul virtual/prezența în catalogul participanților și de programarea și promovarea evenimentelor dumneavoastră.
● Formularul pentru catalogul participanților/stand virtual permite inserarea logo-ului companiei și a bannerelor aferente, pentru fiecare tip de pagină;
● Numele persoanelor care vor fi menționate în formular drept persoane de contact, vor figura în pagina dumneavoastră de catalog; în acest sens, vă rugăm să informați angajații și colaboratorii pe care îi veți desemna, în legătură cu acest aspect.
● Adresele website-ului/-urilor vor fi completate sub forma: https://www.......
Logo-ul trebuie să fie format pdf vectorial sau .png cu transparență, la dimensiunile de 512 x 512 pixeli;
Bannerul pentru standurile virtuale standard (opțiune valabilă pentru toți participanții cu stand fizic și pentru cei care optează exclusiv pentru stand online în această variantă) va fi inserat în format .png cu transparență sau.jpg și va avea dimensiunile de 782 x 340 pixeli;
Bannerul de promovare pentru homepage gaudeamus.ro, pentru standurile personalizate, va avea dimensiunile de 657 x 250 pixeli și va fi inserat în format .png cu transparență sau.jpg;
● Afișarea unui cod promotional în pagină, pentru eventuale beneficii acordate cumpărătorilor care ajung în site-ul editurii, din site-ul gaudeamus.ro, este la latitudinea participantului, iar implementarea acestuia pe site-ul propriu se realizează de către fiecare participant.
- Respectarea parametrilor tehnici este obligatorie; în cazul în care materialele încărcate nu respectă aceste cerințe, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru crearea standurilor dumneavoastră virtuale la termenele anunțate.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS.

CALENDARUL TÂRGURILOR GAUDEAMUS 2023

| Chestionar -  Participarea la târgurile de carte GAUDEAMUS Radio România 2023