Înapoi

Ediția noiembrie 2021

Ediția cu numărul 28 a Târgului de carte GAUDEAMUS, găzduită exclusiv online între 17 și 21 noiembrie,  a ajuns duminică seara la final. Organizat de Radio România, cel mai longeviv și mai îndrăgit eveniment din țară, cu acest profil, a fost alături de pasionații de carte într-o formulă accesibilă vizitatorilor din întreaga lume.

82 de companii, printre care s-au numărat câteva dintre cele mai prestigioase edituri din România și distribuitori de carte românească și străină, au fost online pe gaudeamus.ro, în secțiunea CATALOG, cu pagini de prezentare individuale dedicate acestei ediții.

Înregistrârile celor aproximativ 100 de evenimente propuse de către participanții la această ediție, sunt disponibile în secțiunea dedicată PROGRAMULUI DE EVENIMENTE de pe gaudeamus.ro, pe pagina Facebook Radio România Gaudeamus și pe paginile din rețelele de socializare ale participanților.

● Pentru informații suplimentare privind înscrierea, completarea formularelor online, derularea evenimentelor și modalitățile de promovare în cadrul evenimentului, vă rugăm să vă adresați Echipei Gaudeamus.
Persoane de contact:
- contracte de participare: Cătălin Chifor (catalin.chifor@radioromania.ro) – 0722 610 762
- contracte de participare, plăți și facturi: Andreea Gârjoabă (oana@gaudeamus.ro) – 0722 227 053
- programul de evenimente: Mara Alecu (mara@gaudeamus.ro) – 0743 123 700
- catalogul participanților: Roxana Bratu (roxana.bratu@radioromania.ro) – 0726 779 652
- promovare Facebook: Connie Chifor (cornelia.chifor@radioromania.ro) – 0745 109 649

Însușirea fără acord prealabil și/sau reproducerea cu caracter comercial de materiale și informații publicate pe www.gaudeamus.ro, precum și invocarea numelui Gaudeamus Radio România și a proiectelor conexe acestuia în scopuri comerciale, altele decât cele legale, oferă Gaudeamus Radio România dreptul unilateral și neechivoc de a face uz de toate prerogativele sale adresându-se instanțelor legal competente pentru sancționarea acestor fapte și recuperarea pierderilor materiale și de imagine. Reproducerea și/sau traducerea precum și utilizarea conținutului, informațiilor sau materialelor de orice tip referitoare la Gaudeamus Radio România, inclusiv cele publicate pe acest website (documente, fotografii, baze de date, logo-uri, sigle și alte formate multimedia audio video foto) este permisă de către proprietarul Gaudeamus Radio România doar cu scopul informării personale și publice, dar numai cu indicarea sursei www.gaudeamus.ro. Dacă oricare dintre materialele încarcate pe gaudeamus.ro constituie o încalcare a drepturilor de autor și/sau a drepturilor conexe drepturilor de autor, orice persoană vătămată este rugată să trimită către Gaudeamus Radio România un mesaj în acest sens, la adresa: office@gaudeamus.ro Pentru mai multe detalii consultați Termeni și Condiții.