Târgul GAUDEAMUS Carte Școlară 2017, ediția a XV-a, va avea loc în perioada 14 - 24 septembrie în incinta unui pavilion expozițional amplasat în Piața Universității (Bulevardul Regina Elisabeta, pe platoul de deasupra parcării subterane). Evenimentul este organizat de Radio România - lider constant pe piața de radio, prin Centrul Cultural Media Radio România, în colaborare cu Primăria Municipiului București. Înscrierea participanților are loc în intervalul 31 august – 8 septembrie.Fie că sunteți elev, părinte, cadru didactic sau "doar" iubitor de lectură, la GAUDEAMUS Carte Școlară veți găsi cu siguranță ceva util. Oferta ediției cuprinde: gama aproape completă de manuale și auxiliare aprobate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice pentru anul școlar 2017 - 2018, o largă paletă de materiale didactice, destinate atât studiului individual, cât și activității în clasă, sute de titluri din bibliografia școlară, din literatura română și universală, lecții interactive pe suport multimedia, cele mai recente apariții editoriale.

Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10.00 și 19.00 (cu excepția zilei de duminică, 24 septembrie, când târgul se va închide la ora 15.00). Intrarea este liberă.

Ediția 2017 a Târgului vă oferă prilejul să fiți generoși și să participați la proiectul "Cărțile se întorc acasă". Dacă vi se pare că biblioteca a devenit neîncăpătoare, dacă știți că vor trece ani până când unele dintre cărțile din ea vor mai fi răsfoite, vă invităm să aduceți volumele care vă prisosesc la GAUDEAMUS. Multe dintre cărțile acum uitate și neglijate pot încă să aducă multă bucurie. Pe parcursul ultimilor șase ani, peste 150.000 de volume provenite din donații din partea expozanților și a dumneavoastră, vizitatorii Târgurilor GAUDEAMUS, au ajuns în 350 biblioteci publice și școlare din mediul rural.


info expozanți
/ plan de amenajare / participanți și evenimente / biroul de presă