Expoziția „Cartea, de la manuscris la tipăritură”, organizată în colaborare cu Complexul Național Muzeal Curtea Domnească” Târgoviște. Toți cei interesați de începuturile și evoluția culturii scrise vor putea admira, în cadrul expoziției, manuscrise și carte veche (sec. XVII - XVIII), dar și călimări de brâu, ornamente tipografice și xilogravuri din colecțiile muzeului. Tot aici, pe lângă faptul că vor afla informații despre modul în care se realizau cărțile manuscris în Evul Mediu, vizitatorii își pot încerca talentele de caligraf, folosind instrumente și suporturi de altădată într-un scriptorium amenajat în cadrul expoziției. (Nivelul 7.70, 385)

Expoziția „Pagini din istoria radioului”, organizată pentru a doua oară în colaborare cu Asociația Radioclubul României, prezintă, în fotografii documentare și  în exponate reale, pentru curioși și pasionați de toate vârstele, o interesantă și succintă trecere în revistă a mai multor etape din evoluția radioului și a aparatelor de radio de-a lungul timpului. (nivel 7.70, 396)

Proiectul ,,Bucureștiul Nevăzut”  
Proiectul scoate la lumină cartierele necunoscute ale orașului prin lucrări de pictură. Început printr-o vizită de documentare în cartierele periferice din București și urmat de patru expoziții remarcabile, proiectul ,,Bucureștiul Nevăzut" oferă publicului iubitor de artă lucrări ce vorbesc despre locuri, oameni, istorie și emoție. Cu scopul de a face cunoscut patrimoniul nevăzut al capitalei, șapte artiști contemporani români - Sanda Buțiu, Daniela Donțu, Mihail Gavril, Mirela Hagiu, Marilena Murariu, Nadejda Lungu și Silviu Parascan - au realizat lucrări emblematice pentru istoria arhitecturală și culturală a cartierelor periferice bucureștene. (Bursa de Contacte, nivel 3.20, 127)

Expoziția „Ipostaze autumnale” – Gheorghe Coman
„Ipostaze autumnale” este o pledoarie pentru frumusețea și bogăția îndeosebi cromatică a acestui anotimp, răsfrânt în tot ceea ce ne înconjoară - peisaje, naturi statice, flori. Rezultat al peregrinărilor vâlcene, dobrogene sau transilvane ale artistului, această expoziție reunește lucrări atât plain-air-iste, cât și de atelier, realizate în ultimul an.