Ediția cu numărul 25 a Târgului Internațional Gaudeamus, organizat de Radio România, va avea loc în perioada 14 – 18 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo.
Înscrierea expozanților și alocarea standurilor la această ediție a evenimentului, vor avea loc în perioada 26 septembrie – 12 octombrie, conform următorului calendar:
26 – 28 septembrie,
pentru expozanții care doresc să păstreze amplasarea și dimensiunea standului de la ediția 2017;
1 octombrie, participanții deja înscriși care doresc redimensionarea suprafeței închiriate și/sau schimbarea amplasamentului de la ediția 2017 - standuri de minimum 40 mp;
2 octombrie, participanți noi cu standuri cu suprafața minimă de 40 mp;
3 octombrie, participanți cu suprafețe cuprinse între 18 și 39 mp, inclusiv prin redimensionarea suprafețelor deja alocate, în ordinea prezentării la secretariatul târgului;
4 – 12 octombrie,
participanții care doresc standuri cu suprafețe mai mici de 18 mp, în ordinea prezentării la secretariatul târgului. 

*Mențiuni:
- Programul biroului de înscrieri este următorul: luni – joi, între orele 8.30 și 15.00, vineri, între orele 8.30 și 14.00.
- Documentele obligatorii pentru validarea înscrierii sunt: contractul, anexa 1 (tarife de închiriere a standurilor), anexa 3 (condiții de participare) și anexa 4 (formular de înscriere în catalogul participantilor). Oferta de participare este disponibilă aici.
- Documentele mai sus menționate vor fi depuse la biroul de înscrieri Gaudeamus (foaierul Sălii de Concerte a Radiodifuziunii Române, Str. General Berthelot nr. 60 - 64). În cazul în care reprezentantul dumneavoastră nu este mandatat să semneze contractul de participare, acesta trebuie să prezinte la înscriere contractul și anexele aferente, completate, semnate și ștampilate în original, în dublu exemplar.
- Participanții din afara Bucureștiului își pot exprima opțiunile prin expedierea prin e-mail (office@gaudeamus.ro ) a contractului de participare și a anexelor aferente.
- Pentru nivelul 0.00, standurile vor avea dimensiuni de minimum 40 mp; pentru nivelul 4.50, standurile vor avea dimensiunea de minimum 18 mp (adâncime de 3 sau 4 m);
- Participanții care nu vor respecta acest calendar și vor solicita înscrierea  la târg ulterior perioadei prevăzute pentru tipul de stand dorit, vor putea opta pentru o anumită poziție doar în limita spațiului rămas nerepartizat.
- Nu se vor accepta înscrieri înaintea datei de 26 septembrie, și nici înscrierea expozanților care înregistrează debite față de organizatori.

Catalogul participanților GAUDEAMUS 2018 A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T U V W Z
Programul evenimentelor GAUDEAMUS 2018 miercuri, 14 noiembrie | joi, 15 noiembrie | vineri, 16 noiembrie | sâmbătă, 17 noiembrie | duminică, 18 noiembrie
Amplasarea standurilor