Ediția cu numărul 24 a Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, va avea loc în perioada 22 – 26 noiembrie ac., în Pavilionul Central Romexpo. Evenimentul este organizat de Radio România.
Invitatul de onoare al ediției cu numărul 24 este UNIUNEA EUROPEANĂ, prezentă la târg cu un stand generos și cu un program de evenimente bogat și variat, adresat deopotrivă profesioniștilor din industria de editare și publicului larg, de toate vârstele.
Președintele de onoare al Târgului GAUDEAMUS 2017 va fi binecunoscutul dramaturg și jurnalist Matei Vișniec.
Conferința de presă

     

Programul evenimentelor GAUDEAMUS 2017 miercuri, 22 noiembrie | joi, 23 noiembrie | vineri, 24 noiembrie | sâmbătă, 25 noiembrie | duminică, 26 noiembrie

Cel mai important eveniment cultural de tip expozițional din România
Organizat de Radio România – singurul post de radio din lume care și-a asumat acest rol - Târgul Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătură este de foarte mulți ani un reper, atât pentru specialiștii din branșă cât și pentru publicul larg. Cel mai important și mai longeviv eveniment expozițional dedicat cărții, din România, are  un loc bine definit în calendarul cultural și în conștiința publicului, dovadă stând cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an.
Târgul se desfășoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spațiu expozițional de 14.000 mp, oferta a peste 300 de edituri românești și străine, tipografii, instituții de învățământ, centre și institute culturale, instituții mass-media, agenții de difuzare de carte, firme multimedia, agenții literare, organizații non-guvernamentale cu profil cultural și educațional, asociații profesionale, librării, biblioteci etc.

Momentul de vârf al anului editorial și cultural în România
În toamna fiecărui an, Târgul Internațional GAUDEAMUS devine centrul pieței editoriale și al vieții culturale din România. Deopotrivă târg de carte de carte și cafenea literară, GAUDEAMUS propune în acest an un maraton de peste 800 de evenimente culturale, într-o atmosferă prietenoasă și destinsă.

Palmares
· 1.787.000 de vizitatori · 9.386 de evenimente editoriale și profesionale · 6.200 de expozanți - palmaresul pe scurt înregistrat în cei peste 20 de ani în care Târgul Internațional GAUDEAMUS a fost în topul evenimentelor culturale din țara noastră.

 

info expozanți / info vizitatori / plan de amenajare / participanți / evenimente / biroul de presă