Ediția cu numărul 25 a Târgului Internațional Gaudeamus, organizat de Radio România, va avea loc în perioada 14 – 18 noiembrie 2018, în Pavilionul Central Romexpo, și stă sub semnul mai multor aniversări: Centenarul Marii Uniri și al Primului Război Mondial, 90 de ani de Radio România, 25 de ediții ale Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de Învățătură.
Tema centrală a acestei ediții – Centenar România – va fi ilustrată prin intermediul unui stand generos, amenajat și gestionat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, Primăria Municipiului București, prin Muzeul Național al Literaturii Române și Radio România, și printr-un program de evenimente speciale, dedicate acestui moment istoric.
Președintele de onoare al ediției va fi acad. Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române.
Înscrierea expozanților și alocarea standurilor la această ediție a evenimentului vor avea loc în perioada 26 septembrie – 12 octombrie. Oferta de participare este disponibilă aici.

Cel mai important eveniment cultural de tip expozițional din România
Organizat de Radio România – singurul post de radio din lume care și-a asumat acest rol - Târgul Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătură este de foarte mulți ani un reper, atât pentru specialiștii din branșă cât și pentru publicul larg. Cel mai important și mai longeviv eveniment expozițional dedicat cărții, din România, are  un loc bine definit în calendarul cultural și în conștiința publicului, dovadă stând cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an.
Târgul se desfășoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spațiu expozițional de 14.000 mp, oferta a peste 300 de edituri românești și străine, tipografii, instituții de învățământ, centre și institute culturale, instituții mass-media, agenții de difuzare de carte, firme multimedia, agenții literare, organizații non-guvernamentale cu profil cultural și educațional, asociații profesionale, librării, biblioteci etc.

Momentul de vârf al anului editorial și cultural în România
În toamna fiecărui an, Târgul Internațional GAUDEAMUS devine centrul pieței editoriale și al vieții culturale din România. Deopotrivă târg de carte de carte și cafenea literară, GAUDEAMUS propune anual peste 800 de evenimente culturale, într-o atmosferă prietenoasă și destinsă.

Palmares
· 1.912.000 de vizitatori · 10.200 de evenimente editoriale și profesionale · 6.500 de expozanți - palmaresul pe scurt înregistrat în cei aproape 25 de ani în care Târgul Internațional GAUDEAMUS a fost în topul evenimentelor culturale din țara noastră.

  Palmaresul ediției 2017

Gaudeamus, 2017, inchiderea, oltea  
Gaudeamus, 2017, promo, oltea
Gaudeamus 2017, prima zi, deschidere, oltea

Catalogul participanților GAUDEAMUS 2017 A B C D E F G H I J L M N O P Q R S T U V W Z
Programul evenimentelor GAUDEAMUS 2017 miercuri, 22 noiembrie | joi, 23 noiembrie | vineri, 24 noiembrie | sâmbătă, 25 noiembrie | duminică, 26 noiembrie

 

info expozanți / info vizitatori / plan de amenajare / participanți / evenimente / biroul de presă