GAUDEAMUS Carte Școlară

Târgul GAUDEAMUS Carte Școlară 2016, ediția a XIV-a, are loc în perioada 15 - 25 septembrie în incinta unui pavilion expozițional amplasat în Piața Universității. (platoul de deasupra parcării subterane). Programul de vizitare a târgului este zilnic între orele 10.00 și 20.00 (cu excepția zilei de duminică, 25 septembrie, când târgul se va închide la ora 15.00). Intrarea este liberă.
Oferta ediției cuprinde: gama aproape completă de manuale și auxiliare aprobate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice pentru anul școlar 2016 - 2017,  o largă paletă de materiale didactice, destinate atât studiului individual, cât și activității în clasă, sute de titluri din bibliografia școlară, din literatura română și universală, lecții interactive pe suport multimedia, cele mai recente apariții editoriale.
info expozanți / info vizitatori / plan de amenajare / participanți și evenimente / biroul de presă

 

 

Târgul Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură

Ediția 2016 a Târgului Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură va avea loc în perioada 16 - 20 noiembrie, în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo.
Invitatul de onoare al ediției este China.
Înscrierea expozanților va avea loc în perioada 19 septembrie – 14 octombrie, la sediul Radio România (Str. General Berthelot nr. 60 - 64), de luni până joi între orele 9.00 și 16.00, vineri între orele 9.00 și 14.00. Oferta pentru participare este disponibilă aici.
info expozanți
/ info vizitatori / plan de amenajare / participanți și evenimente / biroul de presă