Ediția cu numărul 22 a Târgului Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură, cel mai longeviv și mai îndrăgit eveniment dedicat cărții, din țara noastră, va avea loc în perioada 18 - 22 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo.
http://www.gaudeamus.ro/images/arrowred.gif Înscrierea și alocarea standurilor la această ediție a evenimentului, cu excepția invitatului de onoare, vor avea loc conform unui calendar prestabilit, disponibil aici.

Oferta de participare la ediția 2015 a Târgului Internațional GAUDEAMUS este disponibilă aici. Dacă întîmpinați probleme la descărcarea ofertei și/sau completarea anexelor 4 și 5, vă rugăm să vă adresați Secretariatului Târgului.

Ediția cu numărul 13 a Târgului GAUDEAMUS Carte Școlară, eveniment inițiat și organizat de Radio România - Centrul Cultural Media Radio România și găzduit timp de 12 zile de Parcul Cișmigiu, s-a încheiat duminică, 27 septembrie. Și a demonstrat, că, indiferent de locul în care se desfășoară evenimentul, formula "carte educațională + început de an școlar" este întotdeauna câștigătoare la Gaudeamus.
Din cauza soluției de amenajare inedite - mai multe pavilioane amplasate într-un spațiu extins - aplicată în premieră la un târg Gaudeamus, numărul vizitatorilor nu a putut fi cuantificat cu la fel de multă acuratețe ca și la edițiile precedente. Valoarea ridicată a vânzărilor înregistrate cu acest prilej, comunicată de către expozanți, reconfirmă statutul de reper al "sezonului de toamnă" pe care Târgul GAUDEAMUS Carte Școlară și l-a câștigat de peste 10 ani.
info expozanți / plan de amenajare / participanți și evenimente / biroul de presă