Ediția a VI-a a Caravanei GAUDEAMUS Oradea, eveniment organizat de Radio România, Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, va avea loc în perioada 8 - 12 mai, în incinta unui pavilion expozițional amplasat în Piața Unirii.
Sărbătoarea cărții, în ediție orădeană, vă așteaptă peste câteva zile să vă destindeți printre cărți, să răsfoiți și să alegeți pe îndelete volumele care vă vor împrospăta biblioteca și vă vor ține companie pe parcursul următoarelor săptămâni.
Toate editurile de top din România și cei mai importanți distribuitori de carte străină, muzică și jocuri educative, se vor reuni săptămâna viitoare în pavilionul expozițional Gaudeamus Radio România, amenajat pentru a treia oară în în Piața Unirii.
Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată și variată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările. Bestseller-urile momentului, în țară și peste hotare, importante reduceri de prețuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoționale și serii de autor îi așteaptă pe toți pasionații de lectură, invitați cu acest prilej să își voteze favoriții, în materie de titluri și edituri și să participe la Tombola Gaudeamus, cu premii numeroase și atractive.

Programul de vizitare este următorul:
- miercuri - sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00;
- duminică, între orele 10.00 și 16.00.
Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Participanți și evenimente
Amplasarea standurilor
Regulamentul Tombolei

hartă acces / de ce să vizitezi? / participanți și evenimente / galerie foto / donați cărți!
expozanți
mass media