2019

Cea de a șasea ediție orădeană a Caravanei Gaudeamus Radio România s-a încheiat astăzi după-amiază, în prezența unui public încă foarte numeros. Oferta atractivă de la standurile celor peste 60 de participanți, care a inclus cele mai recente apariții editoriale, jocuri educative și muzică, prețurile accesibile, vremea frumoasă și, nu în ultimul rând, notorietatea evenimentului, i-au adus pe orădeni în aceste zile în inima orașului, Piața Unirii, la o adevărată sărbătoare a cărții. Peste 19.000 de vizitatori, o anvergură record a evenimentului - 550 mp, 50 de standuri - și atmosfera inconfundabilă, au transformat Oradea, timp de cinci zile, într-o veritabilă cetate a cărții. Evenimentul a avut loc în perioada 8 - 12 mai și a fost organizat de Radio România, Primăria Municipiului Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, într-o formulă partenerială unică pentru Caravana Gaudeamus, proiect pe care Radio România îl derulează la nivel național din anul 2000. Sponsori și parteneri: InfoTouch Systems, Emex, CEWE, Clima Service SRL și Spring Harghita Parteneri media: Bihoreanul, InfoOradea.ro și Agenția de presă Rador. (comunicat de presă - 12 mai )

Târgul GAUDEAMUS Radio România, edițiia Oradea 2019, debutează în Piața Unirii. Evenimentul cu numărul 112 în seria celor mai cunoscute și mai îndrăgite târguri de carte din țară, pe care Radio România le organizează de 25 de ani, îi așteaptă pe orădeni să celebreze Ziua Europei, Anul Cărții în România și împlinirea a 100 de ani de administrație românească, pentru Oradea, în inima orașului.

Caravana Gaudeamus Radio România revine săptămâna viitoare la Oradea pentru ediția cu numărul șase. Între 8 și 12 mai, orădenii sunt așteptați în Piața Unirii, să celebreze Ziua Europei și Anul Cărții în România, la cel mai cunoscut și mai îndrăgit târg de carte din țară. Târgul GAUDEAMUS Oradea este organizat de Radio România (prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj-Napoca), Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune, într-o formulă partenerială unică în istoria de un sfert de secol a acestui proiect.

GAUDEAMUS Oradea 2019 - afișul ediției

2018:

GAUDEAMUS Oradea 2018 la ora bilanțului
Târgul GAUDEAMUS Oradea 2018 se deschide mâine!
Târgul Gaudeamus Oradea 2018 - ediție aniversară
Afiș GAUDEAMUS Oradea 2018
Flyer GAUDEAMUS Oradea 2018

2017:

Gaudeamus, primit cu brațele deschise în Piața Unirii din Oradea
Caravana GAUDEAMUS ajunge în inima Oradiei!
GAUDEAMUS Oradea, în premieră în Piața Unirii!
Flyer GAUDEAMUS Oradea 2017

2016:

GAUDEAMUS Oradea 2016, un eveniment peste așteptări
Oradea, 17 mai 2016 - Conferința de presă / GAUDEAMUS crește la Oradea, de la an la an!

2015:

Oradea citește! S-a demonstrat la Târgul de carte Gaudeamus