GAUDEAMUS Oradea 2019, eveniment organizat de Radio România, Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, va avea loc în perioada 8 - 12 mai, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii.

Amenajarea standurilor se poate face în ziua de marți, 7 mai, începând cu ora 10.00, pentru expozanții cu standuri în amenajare proprie și 14.00, pentru expozanții cu standuri amenajate standard; accesul auto în proximitatea pavilionului este permis doar pentru descărcarea mobilierului și a exponatelor, în spațiile indicate de către organizatori.

Depozitarea mărfurilor și a ambalajelor în spatele standurilor și blocarea accesului la instalațiile electrice sunt strict interzise; eventualele prejudicii sau sancțiuni suportate de către organizator din această cauză vor fi imputate participanților în cauză.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 8 mai, la ora 13.00.

Programul de vizitare este următorul: miercuri - sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, duminică, între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă. Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 9.30 - 20.30 (miercuri - sâmbătă) și organizatorului, în restul intervalului. În zilele alocate amenajării standurilor, răspunderea pentru supravegherea acestora revine expozanților.

Accesul auto în proximitatea pavilionului, în intervalul 8 - 12 mai, pentru aprovizionarea standurilor, este permis zilnic în intervalul orar 8.30 - 9.30.

Pe parcursul perioadei de amenajare, derulare a evenimentului și eliberare a spațiului, expozanții pot parca gratuit în parcarea din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, pe baza permiselor de parcare individuale eliberate de Primăria Oradea, pe care le veți primi la preluarea spațiului de expunere.

Ceremonia de decernare a premiilor ediției va avea loc duminică, 12 mai, la ora 13.00.

Dezafectarea standurilor poate avea loc duminică, 12 mai, numai după încheierea programului de vizitare, între orele 15.00 și 20.00. Vă rugăm să predați spațiul ocupat în același stadiu în care l-ați primit, eliberat de toate materialele care vă aparțin.

De asemenea, vă invităm să vă promovați evenimentele și ofertele speciale la Gaudeamus Oradea 2019, prin intermediul paginii de Facebook Radio România Gaudeamus. În măsura în care sunteți interesați, ne puteți expedia materialele de prezentare/promovare, exclusiv în format .jpg, până cel mai târziu la data de 6 mai.


GAUDEAMUS Oradea 2019 readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale Radio România.

  • „Cărțile se întorc acas㔠- program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;

  • „Invitați de nota 10: Olimpicii României” - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, la diferite discipline.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incintă târgului.

Catalogul participanților
Amplasare standuri


categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori
mass media