GAUDEAMUS Oradea 2019, eveniment organizat de Radio România, Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, va avea loc în perioada 8 – 12 mai, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii.

Înscrierea expozanților la Gaudeamus Oradea 2019, va avea loc în perioada 8 – 12 aprilie, de luni până joi între orele 9.00 și 16.00, vineri, între orele 9.00 și 14.00, prin expedierea către Secretariatul GAUDEAMUS a documentelor semnate și ștampilate.

Solicitările primite după data de 12 aprilie vor fi soluționate în limita spațiului disponibil. Criteriile de alocare a spațiilor de expunere sunt prezentate în anexa privind condițiile de participare.

Taxa de înscriere în Caravana Gaudeamus este de 35 euro +TVA
și se achită o singură dată, indiferent de numărul evenimentelor la care expozanții vor participa, la încheierea contractului – cadru.

Tarifele de închiriere a standurilor sunt următoarele:

40 euro + TVA /mp, pentru standurile amenajate standard*;

25 euro + TVA /mp, pentru suprafață de expunere neamenajată.

*Dotările pentru standurile amenajate standard sunt prevăzute la punctul 7 din anexa privind condițiile de participare, iar eventualele cereri de dotări suplimentare pot fi adresate Secretariatului GAUDEAMUS, până cel mai târziu la data de 12 aprilie, pe baza ofertei firmei care va construi standurile. Plata acestor dotări suplimentare va fi făcută direct către constructor, pe baza documentelor emise de către acesta.

Oferta de participare la Caravana GAUDEAMUS Radio România, ediția Oradea 2019, va fi disponibilă pe site-ul www.gaudeamus.ro începând cu data de 5 aprilie; în cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS (tel. 0213190522 și 0213031489, e-mail office@gaudeamus.ro).


GAUDEAMUS Oradea 2019 readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale Radio România.

  • „Cărțile se întorc acasă” - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;

  • „Invitați de nota 10: Olimpicii României” - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, la diferite discipline.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incintă târgului.

Catalogul participanților
Amplasare standuri


categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori
mass media