Între 11 și 15 august Târgul GAUDEAMUS Mamaia vă așteaptă la o expediție inedită pe o mare de cărți! Unde? În locul binecunoscut deja iubitorilor de carte pe litoral: stațiunea Mamaia, în fața studioului Radio Vacanța.
Organizatori: Radio România, în parteneriat cu studioul teritorial Radio România Constanța – Radio Vacanța.

Ediția estivală a Caravanei GAUDEAMUS vă invită să ne însoțiți printre pagini de carte, fire de nisip și taifasuri scriitoricești, totul pentru a îmbina cât mai plăcut și simpatic actul cultural și atmosfera relaxată de vacanță la mare!

Iar dacă o vacanță nu e aceeași fără fotografii, Târgul GAUDEAMUS Mamaia aduce în acest an o expoziție de fotografie la malul mării! Expoziția Istoria imaginară a cărții și a scrisului cuprinde 30 de lucrări semnate de Jean Marc Godès, fotograf francez, și reprezintă o abordare proaspătă și originală a cărții și a rolului ei de obiect magic, care închide în el memoria întreagă a unei comunități.

Târgul GAUDEAMUS Mamaia continuă campania de donație de carte pentru bibliotecile rurale din România! Dacă biblioteca de acasă a devenit neîncăpătoare sau dacă pur și simplu doriți să vă alăturați campaniei noastre, noi vă îndemnăm să donați cărți care vor ajunge în biblioteci rurale din cuprinsul regiunii Dobrogea.

Program de vizitare: de sâmbătă până miercuri, între orele 16.00 și 23.00.
Intrarea este liberă.

informații expozanți

 

hartă acces / de ce să vizitezi? / participanți și evenimente / galerie foto / donați cărți!

expozanți / mass media