Caravana GAUDEAMUS ajunge pe litoral!

Vă doriți o altfel de vacanță? Noi vă propunem să ne însoțiți într-o croazieră inedită pe o mare de cărți  la Târgul GAUDEAMUS Mamaia, ediția a V-a! Organizator: Radio România, în parteneriat cu studioul teritorial Radio România Constanța – Radio Vacanța.

În locul deja cunoscut – faleza Mamaia, în fața studioului Radio Vacanța – Târgul vă așteaptă timp de cinci zile, între 11 și 15 august, cu o mulțime de cărți proaspete și îmbietoare, dar și cu evenimente culturale și concursuri cu premii atractive pentru public!

Aveți nevoie de un răgaz pentru a vă adăposti de soarele dogoritor? Noi vă oferim alternativa unui eveniment dinamic și interactiv, cu invitați joviali și puși pe vorbă: autori, editori, traducători, critici literari, cu toții mari iubitori de literatură, dar și de vacanță!

Nu-i așa că vacanța fără fotografii nu e o adevărată vacanță? Dacă sunteți de acord cu noi, vă invităm la Târg, dar nu pentru a fotografia, ci pentru a descoperi legătura specială care există între carte și arta fotografică: vizitați expoziția de fotografie Istoria imaginară a cărții și a scrisului, de Jean Marc Godès, care va fi deschisă publicului pe întreaga durată a Târgului!

Biblioteca de acasă a devenit neîncăpătoare? Noi vă așteptăm să donați cărți, în campania de donație de carte care va avea loc la Târgul GAUDEAMUS Mamaia 2013: volumele donate de vizitatorii și expozanții Târgului vor fi distribuite către biblioteci rurale din Dobrogea.

GAUDEAMUS Mamaia premiază frumusețea și pasiunea pentru lectură! Dacă ești o împătimită a lecturii și te afli la mare în perioada 11-15 august, vino la Târgul de carte GAUDEAMUS Mamaia și poți deveni cea mai frumoasă cititoare a Târgului, Miss LECTURA!

 

hartă acces / amplasament și program / participanți și evenimente / galerie foto / donați cărți!
expozanți / mass media