Caravana GAUDEAMUS Radio România, inițiată în anul 2000 ca parte a Programului LECTURA, este formată dintr-o serie de evenimente expoziționale dedicate cărții și educației, organizate în centre culturale și universitare de tradiție în care există posturi regionale ale Socoetății Române de Radiodifuziune.

GAUDEAMUS Craiova, ediția a XVIII-a
Ediția craioveană a Caravanei GAUDEAMUS Radio România 2019 va avea loc în perioada 27 februarie - 3 martie a.c. în foaierul Teatrului Național "Marin Sorescu", spațiul deja tradițional de întâlnire al cărții și mărțișorului, la început de primăvară. Evenimentul, ajuns în acest an la ediția a 18-a, este organizat de Societatea Română de Radiodifuziune și deschide în fiecare an seria Târgurilor Gaudeamus Radio România.

Înscrierea expozanților va avea loc în perioada 13 - 20 februarie, luni – joi între orele 9.00 și 16.00, vineri între orele 9.00 și 14.00, prin expedierea prin e-mail, către Secretariatul GAUDEAMUS, a contractului și a anexelor aferente, semnate și ștampilate.

oferta de participare / plan de amenajare / participanți și evenimente / vizitatori / mass media

 

Calendarul Caravanei GAUDEAMUS Radio România 2019:

  • GAUDEAMUS Craiova, ediția a XVIII-a, 27 februarie – 3 martie, foaierul Teatrului Național Marin Sorescu
  • GAUDEAMUS Cluj-Napoca, ediția a XX-a, 17 - 21 aprilie, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii
  • GAUDEAMUS Oradea, ediția a VI-a, 8 – 12 mai, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii
  • GAUDEAMUS Timișoara, ediția a XI-a, 22 - 26 mai, Piața Libertății
  • GAUDEAMUS Litoral, ediția a XI-a, 1 – 5 august, Piațeta Perla, Mamaia
  • GAUDEAMUS Brașov, ediția a II-a, 28 august - 1 septembrie, Piața Sfatului