Caravana GAUDEAMUS Radio România, inițiată în anul 2000 ca parte a Programului LECTURA, este formată dintr-o serie de evenimente expoziționale dedicate cărții și educației, organizate în centre culturale și universitare de tradiție în care există posturi regionale ale Societății Române de Radiodifuziune.

GAUDEAMUS Oradea, ediția a VI-a
Caravana GAUDEAMUS Radio România, Oradea, se va desfășura în perioada 8 - 12 mai în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii. Evenmentul este organizat de Radio România, în colaborare cu Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului în Oradea și Regiune.

Înscrierea expozanților la Gaudeamus Oradea 2019, va avea loc în perioada 8 – 12 aprilie, de luni până joi între orele 9.00 și 16.00, vineri, între orele 9.00 și 14.00, prin expedierea către Secretariatul GAUDEAMUS a documentelor semnate și ștampilate. Oferta de participare va fi disponibilă pe site începând cu data de 5 aprilie.

GAUDEAMUS Cluj-Napoca, ediția a XX-a
La mijlocul lunii aprilie, Caravana GAUDEAMUS Radio România ajunge în inima Transilvaniei. Între 17 și 21 aprilie, Piața Unirii găzduiește cea de a 20-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Radio România din Cluj – Napoca, cel mai longeviv eveniment cu acest profil din Transilvania, care a devenit un real reper al vieții culturale din această zonă a țării de aproape două decenii. 
Ediția din acest an, derulată sub semnul Anului Cărții în România - este organizată de postul public de radiodifuziune prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj. Sponsori: LIONS Club Genesis Cluj-Napoca, Clima Service, Emex, CEWE, Maurer Imobiliare Cluj, InfoTouch Systems, Restaurant Shanghai și Spring Harghita. Parteneri media: Agenția de presă RADOR și Cluj.com

Catalogul participanților și programul evenimentelor

Update Gaudeamus Cluj-Napoca | informații utile expozanților / vizitatori / mass media

GAUDEAMUS Craiova, ediția a XVIII-a
Etapa craioveană a Caravanei Gaudeamus Radio România, care de 18 ani inaugurează sezonul național al târgurilor de carte și educație, s-a închis astăzi în prezența unui public încă foarte numeros. Evenimentul a fost organizat de Radio România prin echipa Gaudeamus și Radio România Oltenia – Craiova, între 27 februarie și 3 martie, în foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu”, spațiul care a găzduit toate edițiile târgului.
La Craiova, cele mai frumoase zile de primăvară se trăiesc la Caravana Gaudeamus Radio România

 

Calendarul Caravanei GAUDEAMUS Radio România 2019:

  • GAUDEAMUS Craiova, ediția a XVIII-a, 27 februarie – 3 martie, foaierul Teatrului Național Marin Sorescu
  • GAUDEAMUS Cluj-Napoca, ediția a XX-a, 17 - 21 aprilie, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii
  • GAUDEAMUS Oradea, ediția a VI-a, 8 – 12 mai, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii
  • GAUDEAMUS Timișoara, ediția a XI-a, 22 - 26 mai, Piața Libertății
  • GAUDEAMUS Litoral, ediția a XI-a, 1 – 5 august, Piațeta Perla, Mamaia
  • GAUDEAMUS Brașov, ediția a II-a, 28 august - 1 septembrie, Piața Sfatului
  • GAUDEAMUS Iași, 2 - 6 octombrie, Piața Unirii