Ediția craioveană a Caravanei GAUDEAMUS Radio România 2020 va avea loc în perioada 26 februarie - 1 martie a.c. în foaierul Teatrului Național "Marin Sorescu", spațiul deja tradițional de întâlnire al cărții și mărțișorului, la început de primăvară. Evenimentul, ajuns în acest an la ediția a 18-a, este organizat de Societatea Română de Radiodifuziune și deschide în fiecare an seria Târgurilor Gaudeamus Radio România.

Profesioniști ai cărții, editori, tipografi, ilustratori, distribuitori de carte, librari, dar și autori, critici literari și traducători vă invită să descoperiți cele mai noi apariții editoriale!

Cărți pentru toate vârstele și gusturile, literatură contemporană de ficțiune, memorii și jurnale, biografii, cărți de poezie, artă, gastronomie, timp liber, studii academice și de specialitate în diferite domenii, de la psihologie și psihanaliză la economie și științe exacte, dar și multe alte surprize editoriale își așteaptă cititorii la sărbătoarea cărții mărțișor!

Gaudeamus Craiova susține dialogul cultural! Un program de evenimente bogat și dinamic, care reunește un mare număr de evenimente - lansări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri și întâlniri cu scriitori, critici literari și editori - vă aduce mai aproape de actualitatea vieții culturale!

Biblioteca de acasă a devenit neîncăpătoare? GAUDEAMUS Craiova vă îndeamnă să donați cărți în cadrul campaniei de donații „Cărțile se întorc acasă”, care se va desfășura pe întreaga durată a Târgului. Volumele donate vor fi direcționate către biblioteci rurale din Oltenia.

Competiția Lecturii continuă la GAUDEAMUS Craiova! Liceenii din județul Dolj sunt invitați să participe la faza zonală a Concursului Național de Lectur㠄Mircea Nedelciu”. Câștigătorul locului I va reprezenta județul Dolj la finala națională a concursului, care va avea loc în cadrul Târgului GAUDEAMUS Radio România - București, în luna noiembrie.

Lectura și frumusețea premiate la GAUDEAMUS Craiova! Dacă cititul este pasiunea ta, participă la Concursul Miss Lectura și poți deveni cea mai frumoasă cititoare a Târgului!

Excelența în știință va fi din nou premiată la GAUDEAMUS Craiova: olimpicii din Craiova medaliați la concursurile internaționale pluridisciplinare din anul 2019 vor fi Invitații de nota 10 ai ediției din acest an a Târgului!

Regulamentul Tombolei GAUDEAMUS Craiova 2020

hartă acces / amplasament și program / participanți și evenimente / galerie foto / expozanți / mass media