În perioada 26 februarie - 1 martie a.c. va avea loc cea de a 19-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Craiova, eveniment organizat de Radio România. GAUDEAMUS Craiova, evenimentul de debut la Caravanei Gaudeamus Radio România, va fi găzduit, conform tradiței,  de foaierul Teatrului Național "„Marin Sorescu”".
Deschiderea oficială a ediției 2020 va avea loc miercuri, 26 februarie, la ora 12.00, iar programul de vizitare este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00 și duminică, între orele 10.00 și 14.00. Intrarea publicului este liberă.
Accesul în incintă pentru amenajarea standului este permis începând cu ziua de 25 februarie astfel: de la ora 09.00 pentru expozanții cu stand în amenajare proprie și de la ora 14.00 pentru ceilalți expozanți. În cazul în care s-a optat pentru suprafață neamenajată, structura standului și dotările aparțin în întregime expozanților, iar construcția, amenajarea și demontarea standurilor vor fi realizate în regie proprie.
Amenajarea se poate face până la ora 18.00. Depozitarea mărfurilor și a ambalajelor în spațiile dintre standuri și în spatele standurilor, blocarea căilor de acces și a accesului către tablourile electrice sunt strict interzise. 10.
Eliberarea spațiului alocat (ridicarea exponatelor, a materialelor și a mobilierului aparținând expozantului) poate avea loc numai după închiderea oficială a manifestării, duminică, 1 martie, între orele 14.00 -18.00.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 9.30 –18.30 (miercuri –sâmbătă) și 09.30 –18.00 (duminică) și organizatorului, în restul intervalului. În ziua alocată amenajării standurilor, răspunderea pentru supravegherea standurilor este a expozanților.Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica acest program
Activitățile promoționale de orice tip, în afara spațiului alocat, se pot derula numai cu acordul organizatorului, în locurile indicate de către acesta. Organizatorul își rezervă dreptul de a anula acele evenimente care perturbă activitatea normală a manifestării, inclusiv cele derulate în incinta standurilor expozanților.

Ediția 2020 a evenimentului readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele inițiate în ultimii ani sub sigla GAUDEAMUS:

  • Cărțile se întorc acasă - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci din mediul rural;
  • Invitați de nota 10: Olimpicii României - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, din diferite discipline.

    Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incintă, în intervalul 26 februarie - 1 martie).

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente / vizitatori / mass media