GAUDEAMUS Cluj-Napoca, cel mai longeviv și mai îndrăgit eveniment dedicat cărții, din această zonă a țării, vă așteaptă în Piața Unirii între 17 și 21 aprilie.

Dacă sunteți împătimiți ai lecturii, Caravana GAUDEAMUS Radio România vă oferă un adevărat festin literar. Iată câteva dintre deliciile ediției: literatură de ficțiune sau memorialistică, biografii, carte pentru copii, poezie, albume de artă, manuale de limbi străine sau studii academice din diferite domenii, volume de psihologie sau psihanaliză sau savuroase cărți de bucate.
Iar dacă sunteți nerăbdători să-i revedeți pe protagoniștii vieții literare, GAUDEAMUS Cluj-Napoca vă invită la prezentări și lansări de carte și la întâlniri cu scriitori, într-o atmosferă destinsă și jovială. Cum îi stă bine unui târg de carte!
Biblioteca de acasă a devenit neîncăpătoare? Noi vă propunem să donați cărți în cadrul proiectului „Cărțile se întorc acasă”: volumele donate își vor găsi locul în bibliotecile rurale din Transilvania!
Și în acest an, Târgul GAUDEAMUS Cluj-Napoca are Invitați de nota 10: olimpicii internaționali ai județului Cluj vor fi oaspeții speciali ai ediției și vor fi premiați pentru performanțele lor!
Târgul GAUDEAMUS provoacă tinerii la lectură! Dacă sunteți liceeni în clasele terminale vă invităm să participați la etapa locală a Concursului Național de Lectur㠄Mircea Nedelciu”. Câștigătorul locului I va reprezenta județul Cluj la finala competiției, care va avea loc la GAUDEAMUS Internațional (20 - 24 noiembrie, Romexpo, București).
GAUDEAMUS Cluj-Napoca premiază frumusețea și pasiunea pentru lectură: dacă ești o cititoare pasionată vino aici și poți deveni Miss Lectura!

Catalogul participanților / programul manifestărilor

Planul de amplasare a standurilor

Regulamentul Tombolei GAUDEAMUS

 

hartă acces / amplasament și program / participanți și evenimente / galerie foto / donați cărți!
expozanți / mass media