GAUDEAMUS Radio România, Brașov 2019, va avea loc în perioada 4 - 8 septembrie, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Sfatului. Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Brașov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Profesioniști ai cărții, editori, tipografi, ilustratori, distribuitori de carte, librari, dar și autori, critici literari și traducători vă invită la un spectacol continuu al cărții: Târgul de carte GAUDEAMUS!

Cărți pentru toate vârstele și gusturile, ficțiune contemporană, memorii și jurnale, biografii, volume de poezie, artă, gastronomie, timp liber, studii academice și de specialitate în diferite domenii, de la psihologie și psihanaliză la economie și științe exacte, manuale de limbi străine, dar și multe alte surprize editoriale își așteaptă cititorii la o adevărată sărbătoare a Cărții și a Lecturii!
Tombola Gaudeamus, cu zeci de premii extrem de generoase, pe care le oferim zilnic celor mai norocoși participanți;
Lectura și frumusețea premiate la GAUDEAMUS Brașov! Dacă lectura este una dintre pasiunile tale, participă la Concursul Miss Lectura și poți deveni cea mai frumoasă cititoare a Târgului!

 

hartă acces / amplasament și program / participanți și evenimente / galerie foto / donați cărți!
expozanți / mass media