Târgul GAUDEAMUS Brașov 2018 va avea loc în perioada 29 august - 2 septembrie, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Sfântul Ioan. Evenimentul este organizat de Radio România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov.

Profesioniști ai cărții, editori, tipografi, ilustratori, distribuitori de carte, librari, dar și autori, critici literari și traducători vă invită la un spectacol continuu al cărții: Târgul GAUDEAMUS!

Cărți pentru toate vârstele și gusturile, ficțiune contemporană, memorii și jurnale, biografii, volume de poezie, artă, gastronomie, timp liber, studii academice și de specialitate în diferite domenii, de la psihologie și psihanaliză la economie și științe exacte, manuale de limbi străine, dar și multe alte surprize editoriale își așteaptă cititorii la o adevărată sărbătoare a Cărții și a Lecturii!

- Lectura și frumusețea premiate la GAUDEAMUS Brașov! Dacă lectura este una dintre pasiunile tale, participă la Concursul Miss Lectura și poți deveni cea mai frumoasă cititoare a Târgului!

 

hartă acces / amplasament și program / participanți și evenimente / galerie foto / donați cărți!
expozanți
mass media