A doua ediție a Târgului GAUDEAMUS Radio România, ediția Brașov, are loc în perioada 4 - 8 septembrie a. c. și se desfășoară în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Sfatului. Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Brașov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.
Accesul pentru amenajarea standului este permis din ziua de 3 septembrie, începând cu ora 08.00 pentru expozanții cu standuri în amenajare proprie și de la ora 15.00 pentru expozanții cu standuri standard. Amenajarea se poate face pâna la ora 22.00. Depozitarea mărfurilor și a ambalajelor în spațiile dintre standuri și peretele pavilionului, blocarea căilor de acces și a accesului către tablourile electrice sunt strict interzise.
Dotările pentru standurile amenajate standard sunt prevăzute la punctul 7 din anexa privind condițiile de participare, iar eventualele cereri de dotări suplimentare pot fi adresate Secretariatului GAUDEAMUS, până cel mai târziu la data de 16 august, pe baza ofertei firmei care va construi standurile. Plata acestor dotări suplimentare va fi făcută direct către constructor, pe baza documentelor emise de către acesta.
În incinta standului propriu este permis tuturor expozanților să promoveze și să vândă bunuri și servicii specifice în conformitate cu profilul manifestării și cu legislația în vigoare. Derularea de activități comerciale în afara spațiilor alocate este strict interzisă. Organizatorul nu răspunde de legalitatea actelor de comerț ale expozanților.
Eliberarea spațiului alocat (ridicarea exponatelor, a materialelor și a mobilierului aparținând expozantului) poate avea loc numai după închiderea oficială a manifestării, duminică, 8 septembrie, după ora 21.00.
Programul de vizitare al manifestării este zilnic între orele 10.00 - 21.00.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 09.30 - 21.30 și organizatorului, în restul intervalului. În zilele alocate amenajării și dezafectării, răspunderea pentru supravegherea standurilor este a expozanților. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica acest program.
Condiții de participare - Târgul Gaudeamus Brașov

categorii de expozanți / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori / mass media