A doua ediție a Târgului GAUDEAMUS Radio România, ediția Brașov, va avea loc în perioada 4 – 8 septembrie a. c. și se va desfășura în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Sfatului. Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Brașov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.
Înscrierea expozanților la Caravana GAUDEAMUS Radio România, edița Brașov 2019, va avea loc în perioada 6 – 16 august, de luni până joi între orele 9.00 și 16.00, vineri, între orele 9.00 și 14.00, prin expedierea prin e-mail, către Secretariatul GAUDEAMUS, a următoarelor documente semnate și ștampilate: contractul cadru (doar expozanții care nu au participat la alte târguri din Caravana Gaudeamus Radio România 2019), actul adițional pentru Gaudeamus Brașov și anexa Condiții de participare. Solicitările primite după data de 16 august vor fi soluționate în limita spațiului disponibil. Criteriile de alocare a spațiilor de expunere sunt prezentate în anexa privind condițiile de participare.
Taxa de înscriere în Caravană este de 35 euro + TVA și se achită o singură dată, indiferent de numărul evenimentelor la care expozanții vor participa, la încheierea contractului – cadru.
Tarifele de închiriere a standurilor sunt următoarele:

    • 40 euro + TVA /mp, pentru standurile amenajate standard*;
    • 25 euro + TVA /mp, pentru suprafață de expunere neamenajată.

*Dotările pentru standurile amenajate standard sunt prevăzute la punctul 7 din anexa privind condițiile de participare, iar eventualele cereri de dotări suplimentare pot fi adresate Secretariatului GAUDEAMUS, până cel mai târziu la data de 16 august, pe baza ofertei firmei care va construi standurile. Plata acestor dotări suplimentare va fi făcută direct către constructor, pe baza documentelor emise de către acesta.

Oferta de participare

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori / mass media