Caravana GAUDEAMUS, inițiată în  anul 2000 ca parte a Programului LECTURA, este formată dintr-o serie de evenimente expoziționale dedicate cărții și educației, organizate în centre culturale și universitare de tradiție în care există posturi regionale Radio România.
Caravana GAUDEAMUS 2014 cuprinde următoarele evenimente:

Târgul GAUDEAMUS Craiova, ediția a XIII-a, 26 februarie – 2 martie, foaierul Teatrului Național "Marin Sorescu"

Târgul GAUDEAMUS Cluj-Napoca, ediția a XV-a, 9 – 13 aprilie, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii

Târgul GAUDEAMUS Oradea, ediția I, 7 – 11 mai, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Parcul 1 Decembrie.

Târgul GAUDEAMUS Constanța, ediția a VI-a, 14 - 18 august, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în imediata vecinătate a City Park Mall Constanța.

 

Deoarece situația pieței de carte este încă dificilă, vom încerca să venim în întâmpinarea expozanților noștri cu o serie de demersuri în măsură să faciliteze participarea la Târgurile GAUDEAMUS, prin menținerea tarifelor de participare la nivelul edițiilor precedente în ciuda creșterii costurilor de organizare și prin acordarea unor discount-uri expozanților care participă la mai multe evenimente din Caravana GAUDEAMUS.