Târgul Gaudeamus Carte Școlară, ediția a XV-a, va avea loc în perioada 14 – 24 septembrie a. c. și se va desfășura în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Universității (Bulevardul Regina Elisabeta, platoul de deasupra parcării subterane).

Accesul în incintă, pentru amenajarea standurilor, va fi permis începând de miercuri, 13 septembrie, între orele 8.00 și 20.00 pentru expozanții cu standuri în amenajare proprie și 15.00 și 20.00, pentru expozanții cu standuri amenajate standard.

Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 și 19.00, cu excepția zilei de duminică, 24 septembrie, când programul târgului este 10.00 - 15.00. Intrarea este liberă.

Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 9.30 – 19.30 (14 – 23 septembrie) și 9.30 – 20.00 (duminică, 24 septembrie) și organizatorului, în restul intervalului. În ziua alocată amenajării standurilor, răspunderea pentru supravegherea standurilor revine expozanților.

Expozanții sunt invitați să participe la două dintre proiectele inițiate în ultimii ani sub sigla GAUDEAMUS și să se alăture demersurilor organizatorului de a le concretiza, prin alocarea unui fond de carte minimal:

  • "Cărțile se întorc acasă" - program  de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;
  • Etapa locală a Concursului Național de Lectură "Mircea Nedelciu", adresat elevilor de liceu, prin intermediul căruia Radio România promovează lectura în rândul tinerilor.

info vizitatori / plan de amenajare / participanți și evenimente / biroul de presă