Vladimir EPSTEIN
director onorific
(vlad@gaudeamus.ro)

Am cunoscut cândva un multimilionar care îmi povestea că, din zecile de idei și afaceri pe care le-a avut de-a lungul anilor, una singură a avut succes. Si din ea făcuse avere.
Imi place să cred că, din cele câteva proiecte de care m-am ocupat în cariera mea, Târgul GAUDEAMUS este „ideea” mea de succes. Proiectul căruia i-am dedicat ultimii 20 de ani din cariera mea. Și căruia îi doresc o carieră mult mai lungă de atât, națională și internațională.

 

 

 

 

 

 

Mara ALECU
referent de specialitate
(mara@gaudeamus.ro)

Nu m-am născut „printre Carpați”, ci la Ploiești în 1978.
Am absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperion, iar din anul 1997 am devenit membru al echipei Echipei Gaudeamus.
Consider că munca în echipă m-a schimbat foarte mult.

 

 

 

 

 

 

 

 

Connie CHIFOR
pr & comunicare
(connie@gaudeamus.ro)

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice a Universității din București (promoția 1999), în perioada de pionierat a școlii noastre de PR, am avut șansa de a învăța tainele acestei profesii în același timp, în școală și la Gaudeamus. Prima întâlnire cu Gaudeamus și cu Radio România a avut loc în 1995, la a doua ediție a târgului, la care am participat ca voluntar în cadrul unui parteneriat între Universitate și echipa care organiza evenimentul în acea perioadă. Și chiar de atunci, mi-ar fi plăcut să lucrez aici.
La 1 noiembrie 1996 am devenit unul dintre membrii permanenți al echipei din care fac parte și în prezent. Deocamdată, pentru mine, viața profesională însemnă, în cea mai mare parte, Gaudeamus.
Sunt unul dintre norocoșii care, atât în școală, cât și în perioada ulterioară, au avut prilejul să facă ce le-a plăcut și ce li se potrivește. În cazul meu, să scriu, să planific tot felul de evenimente și de momente, să cunosc o mulțime de oameni, să călătoresc și să citesc.
Cei 18 ani de muncă în care am participat la organizarea a peste 70 de târguri din seria Gaudeamus se pot rezuma prin sute de comunicate de presă, machete, sute de mii de pagini redactate și corectate, nenumărate ore petrecute în fața calculatorului și, cel mai important, o mulțime de oameni care, cu fiecare nouă întâlnire, m-au convins că merită cunoscuți.
Bonus: senzația pe care o trăiesc an de an la Gaudeamus, când pavilionul și aleea din fața lui devin neîncăpătoare, când au loc simultan zece evenimente și cand îmi spun “uite că ne-a ieșit și de data asta!”

 

 

Dinisia Ana-Măgureanu
secretar redacție
(dinisiamagureanu@yahoo.com)

Am venit în Radio în anul 1990. Timp de doi ani am lucrat la Centrul de Informare și Sinteză, apoi la Direcția Programe - Revista Panoramic -Tv ca secretar tehnic. In 1996, Revista Panoramic Tv și-a schimbat denumirea în Revista Radio Romania, unde am lucrat ca operator calculator până în 2011. În urma desființării revistei, m-am alăturat echipei Gaudeamus.
Am absolvit Liceul nr. 23 București și diverse cursuri, iar în 2011, SNSPA - Facultatea de Comunicare și Relatii Publice. La Gaudeamus mă ocup de dosarul de presă al târgurilor și ocup funcția de secretar redacție

 

Cătălin CHIFOR
economist
(catalin@gaudeamus.ro)

Colaborarea mea la Radio România a început în timpul studenției, în anul 1997, și, un an mai târziu, după ce mi-am obținut licența (Academia de Studii Economice din București ) am rămas aici ca membru al echipei Gaudeamus. Experința pe care am acumulat-o la Gaudeamus a fost extrem de importantă în formarea și dezvoltarea mea profesională, atât ca economist, cât și ca membru al unei echipe de relații publice cu preocupări și activități din domenii variate.
De-a lungul celor 17 ani de Radio România am participat la organizarea a peste 70 de târguri, în București și în țară (inclusiv în calitate de coorodonator de proiect pentru edițiile 2011 și 2012 ale Târgului GAUDEAMUS Timișoara), principalele mele atribuții vizând domeniile financiar, marketing și PR.

 

Ion GEORGESCU
secretar
(nelugeorgescu@gaudeamus.ro)

Am venit in echipa Gaudeamus in anul 2007 si de atunci ma ocup de logistica in cadrul echipei.


 

 

 

 

 

 

Lucian CREȚU
specialist marketing
(lucian@gaudeamus.ro)

Lucrez la Societatea Română de Radiodifuziune din anul 1994 și fac parte din echipa Gaudeamus de la 1 ianuarie 1997.
Mă ocup de secțiunile speciale ale târgului și coordonez Caravana Gaudeamus Cluj-Napoca.