Vizitatorii care sunt implicați din punct de vedere profesional în activități compatibile cu profilul Târgului sunt invitați să se înscrie în baza de date a vizitatorilor profesioniști.

Domeniile vizate sunt: editarea, publicarea, traducerea și difuzarea de carte și produse multimedia, educație și pregătire profesională de toate nivelurile, proiecte culturale, tipografie, mass-media și alte sectoare de activitate conexe acestora.

Prin înscrierea în baza de date GAUDEAMUS, vizitatorii profesioniști vor avea acces mai ușor și mai rapid la informații privind evenimentele organizate în cadrul Programului LECTURA care le sunt direct adresate, facilitățile oferite de către organizatori și modalitățile de a se implica în derularea proiectelor conexe ale Târgurilor GAUDEAMUS.

Înscrierea în baza de date (care nu este echivalentă cu înscrierea la un anumit eveniment) se poate realiza prin completarea formularului de mai jos si remiterea lui către Secretariatul GAUDEAMUS prin e-mail, la adresa office@gaudeamus.ro sau la Bursa de Contacte care funcționează în cadrul Târgului.


formular înscriere
.pdf