Avertisment

Organizatorii Târgului Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătură își informează partenerii și colaboratorii că firmele Expo Guide și Fairguide.com /Construct Data Verlag invocă în mod abuziv numele "GAUDEAMUS" și folosesc informațiile disponibile pe site-ul gaudeamus.ro pentru a pretinde expozanților să se înscrie, contra cost, în baza lor de date. Vă rugăm nu semnați aceste formulare, Târgul GAUDEAMUS nu este afiliat firmelor menționate și nu susține înscrierea expozanților proprii în bazele de date respective!

 

Condiții de utilizare gaudeamus.ro

"GAUDEAMUS Radio România", "Târgul Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură", "Caravana GAUDEAMUS - Carte de învățătură", "GAUDEAMUS Carte Școlară", "GAUDEAMUS Manuale" și toate proiectele conexe acestora împreună cu fișierele și materialele publicate, inclusiv pe acest website, aparțin Societății Române de Radiodifuziune numită și Radio România, fiind protejate de legea drepturilor de autor, cu modificările și completările ulterioare, neputând fi modificate, însușite, reproduse sau invocate în scopuri comerciale fără acordul expres al Radio România - Târgul Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură.

Încercările de orice natură prin care se urmărește modificarea, însușirea sau reproducerea materialelor și informațiilor publicate, inclusiv de pe acest website, sau invocarea numelui Radio România - "Târgul Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură", "Caravana GAUDEAMUS - Carte de învățătură", "GAUDEAMUS Carte Școlară", "GAUDEAMUS Manuale" și a proiectelor conexe acestora în scopuri comerciale oferă Radio România dreptul unilateral și neechivoc de a face uz de toate prerogativele sale adresându-se instanțelor legal competente pentru sancționarea acestor fapte.

Reproducerea și/sau traducerea precum și utilizarea informațiilor sau materialelor de orice tip referitoare la mărcile menționate, inclusiv cele publicate pe acest website (fotografii, baze de date, logo-uri, sigle și alte formate multimedia audio video photo) este permisă de catre proprietarul Radio România doar cu scopul informării personale și publice dar numai cu indicarea sursei: ( http://www.gaudeamus.ro ).

Persoana fizică sau juridică ce își bazează deciziile, acțiunile sau inacțiunile sale pe informațiile conținute în acest website își asumă integral răspunderea pentru eventualele pierderi suferite.

Radio România - Târgul Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură își rezervă dreptul de a actualiza și modifica în orice moment structura, informația, cât și întreg conținutul fără vreun preaviz.

 

Pentru detalii suplimentare contactați Secretariatul GAUDEAMUS (tel./fax: 021 319 05 22 și 021 312 22 40; e-mail: office@gaudeamus.ro)