2019

26 mai - Timp de cinci zile, timișorenii au votat pentru ... CARTE, la Caravana Gaudeamus Radio România
Timp de cinci zile, între 22 și 26 mai, timișorenii au avut ocazia să meargă la vot, la ... Caravana Gaudeamus Radio România. Prilej cu care și-au desemnat editurile și cartea preferate, care au îmbogățit palmaresul celei de a unsprezecea ediții a Târgului Gaudeamus Radio România organizat aici.
Evenimentul, organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Timișoara, s-a încheiat astăzi după-amiază, în prezența unui public încă foarte numeros, dornic să profite până în ultimul moment de oferta variată și atractivă de la standurile celor peste 50 de participanți. Mii de titluri, printre care și   cele mai recente apariții editoriale în limba română, sute de jocuri educative și multă muzică, au atras în aceste zile peste 12.000 de vizitatori în pavilionul amplasat în Piața Victoriei.
Președintele de onoare al ediției ai fost prof. univ. dr. Marcel Tolcea.

17 mai - Caravana Gaudeamus Radio România revine la Timișoara!
Timp de cinci zile, cele mai cunoscute și mai apreciate edituri din România și cei mai reputați distibuitori de carte străină vor aduce în fața timișorenilor pasionați de lectură cele mai recente titluri publicate în țară și peste hotare, bestseller-urile momentului și volume consacrate, excelenți companioni în perspectiva vacanței de vară care se apropie. Oferta ediției va fi completată de o bogată selecție de jocuri educaționale, care, alături de numeroasele volume adresate celor mai tineri cititori, recomandă Târgul Gaudeamus Radio România drept destinația numărul 1 pentru timișorenii plecați în căutarea celor mai atractive și inedite cadouri de 1 Iunie.
Sponsori: IndECO Grup, InfoTouch Systems, Emex, Asociația „Club Lions Bastion Timișoara”, CEWE, Clima Service SRL și Spring Harghita.
Parteneri media: Agenția de presă RADOR și Timiș Online - www.tion.ro

Afișul evenimentului | catalog

GAUDEAMUS Timișoara 2018 la ora bilanțului
Târgul GAUDEAMUS Timișoara, în premieră în Piața Libertății
Caravana Gaudeamus revine la Timișoara!

19.05.2013 - Cea de a IX-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Timișoara s-a încheiat
16.05.2013 - GAUDEAMUS Timișoara continuă până duminică. 19 mai!
15.05.2013 - S-a deschis cea de a IX-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Timișoara
14.05.2013 - Caravana GAUDEAMUS revine în Banat!

Comunicat de presă - 6 mai - GAUDEAMUS Timișoara 2012 la final!
Comunicat de presă - 3 mai - GAUDEAMUS Timișoara 2012 continuă până dumincă 6 mai!
Comunicat de presă - 2 mai - Dacă e început de mai, Caravana GAUDEAMUS ajunge din nou în Orașul Rozelor!

vizitatori
expozanți